Mama pokazala ogroman trudnički stomak: Moja beba unutra ima stan i WiFI

Trudnoća

Mama pokazala ogroman trudnički stomak: Moja beba unutra ima stan i WiFI
TikTok

SVI će na prvu reći da je trudnoća čarobno stanje, naravno, ako teče glatko i nema nikakvih problema. Ipak, i u najboljem slučaju, posljednje tromjesečje je teško za trudnicu, beba svakim danom sve više raste, stomak naočigled bubri i tu su problemi sa zadržavanjem vode, oticanjem, nemogućnošću dodirivanja vlastitih stopala i slične poteškoće.

Ako se poklopi da je jako vruće vani kad ste blizu kraja trudnoće, teško vam je i znojite se, a ako je hladno, sva odjeća vam smeta i ništa nije dovoljno udobno. Jedva čekate taj termin, a nerijetko se dogodi da on prođe, a ne događa se ništa. 

Prelazak termina trudnicama može izazvati frustracije i neugodu. Jedna majka šestero djece, po imenu Brooke, na svom TikTok profilu redovito dijeli pojedinosti iz svog života, a jedna od novih stvari kojima se hvali svojim pratiteljima je veličina njenog trudničkog trbuha.

Brookein najnoviji video pokazuje da se radi o trećem danu nakon predviđenog termina porođaja, a liječnik je u njenom 35. tjednu trudnoće procijenio dijete na 2.8 kilograma. "Je li vaša ultrazvučna težina bila tačna?" pitala je svoje pratitelje.

"Moja beba živi u apartmanu"

Brooke je podijelila i komentar koji je čula od jedne osobe. "Neko mi je rekao da mi je trbuh tako velik da moja beba unutra živi u apartmanu i već ima Wi-FI", napisala je u videu koji je od tada skupio više od 3.5 miliona pregleda. (Index.hr)

Pročitajte više: Keti Peri se pohvalila sjajnom figurom

Pratite nas na Facebook akter.ba -Mama pokazala ogroman trudnički stomak: Moja beba unutra ima stan i WiFI

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori