Majka Megan Markl prvi put o torturi kroz koju je prolazila njena kćerka

Kraljevska porodica

Majka Megan Markl rasplakala se u dokumentarcu koji je objavio Netflix pod nazivom "Harry&Meghan", govoreći o svojoj kćerki i njenim suicidalnim mislima.

Majka Megan Markl rasplakala se u dokumentarcu koji je objavio Netflix pod nazivom "Harry&Meghan", govoreći o svojoj kćerki i njenim suicidalnim mislima.

Naime, Dorija Regland , koja živi blizu princa Harija i Megan Markl u Kaliforniji, zaplakala je dok je pričala o kćerkinom teškom periodu i narušenom mentalnom zdravlju dok je živjela u Velikoj Britaniji i da je tada osjećala da ne može da je zaštiti, a istakla je da i je Megan prolazila kroz veliku psihičku torturu.

Hari je takođe iznio niz stvari vezano za svoju porodicu, posebno na oca i brata, aludirajući da su se vjenčali ne iz ljubavi, već sa ženama koje su odgovarale "kalupu".

Vojvoda je u dokumentarcu takođe rekao da su se članovi njegove porodice pitali zašto je Megan potrebna veća zaštita od medija nego što je bila data njihovim ženama, ali da nisu uspjeli da shvate "rasni element" i veliki pritisak javnost.

Tvrdnje iznijete u trejleru juče su kraljevski stručnjaci brzo proglasili "glupostima", dok je jedan komentator rekao da je serija očigledno "oblik osvete".

Podsjetimo, prve tri epizode ​​Hari i Megan, dio su višemilionskog ugovora porodice Saseks sa Netfliksom i emitovane su prošle nedjelje, a posljednje tri epizode ​​od tri sata emituju se od danas.

Slični sadržaji: Zavirite u dom princeze Mako koja se odrekla titule: Japanski “Meghan i Harry” žive svoj život

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)