Mahir Petrović nakon što je oduševio nastupom: Ovaj pjevač ga je nagovorio da se prijavi u “Zvezde Granda”

BOSANAC MU JE MENTOR

Govorio mi je da ja to mogu, da trebam samo vjerovati u sebe, kazao nam je Petrović

Dvadesetpetogodišnji Mahir Petrović iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja oduševio je sinoćnjim nastupom u "Zvezdama Granda". Dobio je dovoljan broj glasova za prolazak u naredni krug, a za mentora je dobio Dragana Stojkovića Bosanca.

Za portal "Avaza" Petrović je otkrio kako je došlo do toga da se prijavi na "Zvezde Granda", odnosno ko je zaslužan za to.

- Pjevač Jovan Perišić nastupao je u jednom klubu u Bugojnu. Bio sam blizu bine, pitao sam ga mogu li otpjevati s njim jednu pjesmu. Tada mi je rekao: „Prijavi se na „Grand“, šta čekaš.“ Tako sam se i prijavio. Otišao u Banju Luku na audiciju i prošao. Kada sam izašao na binu, čovjek nije mogao vjerovati kako pjevam. I publika u klubu me prihvatila, svi uglas su pjevali. Govorio mi je da ja to mogu, da trebam samo vjerovati u sebe. Javio sam mu se kada sam prošao prvi krug – kroz smijeh nam je rekao Petrović.

Istakao je da su mu roditelji najveća podrška.

- Imam i sestru koja ima šest godina, a stariji brat 29 godina. I niko u porodici nije pjevao. Ne znam odakle mi talent, ali hvala Bogu na njemu - kazao je Petrović.

U sutrašnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza" saznajte i čime se bavio prije muzike te čega se odrekao zbog mikrofona.

IZVOR: AVAZ

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori