Madonna objavila novi bizarni video u kojem pokazuje grudi, fanovi su zgroženi

Madona
Foto: Instagram

Madonna je na Instagramu objavila video u kojem pokazuje gole grudi, a kojim riskira da joj zabrane korištenje popularne društvene mreže.

Pop-kraljica Madonna objavila je provokativan videona svom profilu na Instagramu kojim stvarno riskira da joj ponovno zabrane pristup toj popularnoj društvenoj mreži jer pokazuje golo poprsje, što se inače ne tolerira.

64-godišnja Madonna u videu nosi korzet i bunduu kojima se zavodljivo izvija, između ostaloga, i na velikom drvenom stolu te poručuje da je spremna za ljubav, a u jednom trenutku pokazuje i više od dopuštenog.

"Molimo te, prestani, ne želimo takvu Madonnu", "Što to radiš?", "Znaš li da ovo nije ispravno?", "Uopće nisi seksi", "Razočarana sam", samo su neki od komentara njezinih pratitelja koje je zgrozila takvim ponašanjem.

Nedavno je šokirala svoje pratitelje kada je objavila naizgled normalan videozapis na kojem su se nizale njezine fotografije na kojima pozira na motoru, a nakon nekoliko fotografija Madonna se snimila kako liže vodu iz posudice za pse.

Fanovima se, kao i ostale objave u nizu, taj videozapis nije svidio, a mnogi su je u komentarima pokudili zbog ponašanja u posljednje vrijeme.

''Ništa od ovoga ne potiče na razmišljanje niti je drugačije. Izgubila si ono nešto. Nekada si bila korak ispred svih. Predvodila si ih. Promjene na tvojem tijelu također su vrišteći očaj da ostaneš mlada ili relevantna. Zadnje što bi itko od nas očekivao od Madonne...'' napisao joj je jedan pratitelj.

''Nažalost, legendarne Madonne odavno nema. Više nema misterija, jedinstvenosti i stila u radu. Njezine nedavne objave pokazuju nedostatak poniznosti, staloženosti i gracioznosti... I samo jadan osjećaj očaja koji traži poniženje i gađenje među njezinim obožavateljima. A moje je pitanje: Zašto???? Ne mogu ni početi shvaćati što joj se dogodilo. Ne treba ti sve ovo'', napisala je druga pratiteljica.

Madonna je inače bila velika protivnica plastičnih operacija, a sada bez njih ne može živjeti, što dokazuje i svakom novom objavom na društvenim mrežama. Iako o estetskim operacijama nije progovorila, očito je da je pjevačica nekoliko puta otišla pod nož, a svojim novim izgledom šokira javnost.

Izvor: dnevnik.hr

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori