Macron mlađe glasače pokušava privući ležernim fotkama: Širok osmijeh i raskopčana košulja

Francuska

Macron mlađe glasače pokušava privući ležernim fotkama: Širok osmijeh i raskopčana košulja
Foto: Twitter

Službeni fotograf Emmanuela Macrona objavio je niz fotografija iza kulisa uoči drugog kruga glasovanja za predsjedničke izbore.

Na jednoj od fotografija Macron pozira u ležernom izdanju s raskopčanom košuljom, a u prvom planu su njegova dlakava prsa.

Strani mediji pišu kako Macron ovim fotografijama želi privući mlade glasače koji su u prvom krugu većinom pružili podršku njegovoj protukandidatkinji, političarki krajnje desnice Marine Le Penn.

Nije trebalo dugo da ova Macronova fotka postane hit među tviterašima.

"Ko bi rekao... Macron ima pravi "ljubavni tepih" na prsima... Pobjeda je sada osigurana jer otkriva svoje tajno oružje uoči sučeljavanja", "Ova dlakava prsa su photoshop", "Mogao sam proći cijeli život, a da nisam vidio Macronove dlake na prsima - zapravo bi mi bilo draže", "Šta je dovraga s ovim Macronovim dlakavim prsima", "'Bog je mrtav, ali su mi dlake na prsima savršene.' Manu Macron, april 2022.", "Bože, mogao bi napuniti madrac s tim dlačicama na prsima", samo su neke od silnih reakcija na ovu fotografiju.

Mnogi su Macrona usporedili i sa Seanom Conneryjem i Rogerom Federerom.

Drugi krug francuskih predsjedničkih izbora održava se 24. aprila.

Pročitajte više: Macron uputio poziv Putinu na “hitno primirje”

Pratite nas na Facebook akter.ba - Macron mlađe glasače pokušava privući ležernim fotkama: Širok osmijeh i raskopčana košulja

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori