Ljeto na luksuznoj jahti: Ronaldo sa najmilijima krstari Majorkom

Pošto se Portugal od „Evropskog fudbalskog prvenstva“ oprostio prije nego što je iko mogao da sanja, najveća zvijezda reprezentacije sa travnatog terena preselila se na vodeni. Ovih dana Kristijano Ronaldo na svojoj jahti krstari zapadnim Mediteranom sa timom koji uvijek pobjeđuje – djevojkom Georginom i djecom.

„Vrijeme je da se odmorim sa najdražima“, napisao je pored porodičnog portreta koji je sa „Instagrama“ lansirao u svijet.

U vlasništvo jednog od najpopularnijih sportista planete „Azimutova“ ljepotica dospjela je prošle godine. Za luksuz „dugačak“ 27 metara po imenu „Grande“ izdvojio je sedam miliona eura. A pored pet soba, velikog salona, moderne kuhinje i šest kupatila, tu su i dvije prostorije za relaksaciju, terasa tik do mora i trpezarija na otvorenom.

Pokretne kuće na vodi imaju svojih prednosti. Primjera radi, kada vam dosadi jedan pogled, samo podignete sidro i otplovite do drugog. „Grande“ je trenutno u okolini Majorke. Ronaldo i zgodna makenenka sunčaju se i plivaju sa djecom. A kada ih imate četvoro, nikad ne može da vam bude dosadno. Povremeno fudbaler apolonskog tijela pokaže paparacima da nije majstor samo za driblanje lopte. Već i za skokove u vodu, dok bi Georhina bez problema mogla da pobijedi u nekom džet-ski takmičenju.

Napadač „Juventusa“, njegova izabranica i podmladak – Kristijano Junior, Mateo, Eva i Alana – nekad svrate i na stabilniji teren. Ovog ljeta dopao im se kaštel na sjeveru Majorke, istorijsko zdanje koje su mještani početkom 18. vijeka sagradili iznad obale kako bi zaliv Polensa odbranili od Britanaca. U međuvremenu pretvoreno je u ekskluzivni kompleks u kome za noćenje treba izdvojiti pravo malo bogatstvo – oko 12.000 eura. Ronaldu i kompaniji na raspolaganju su i teniski teren, bazen, spa-centar, heliodrom, plaže armija tjelohranitelja. Do luke u kojoj je usidrena jahta voze se u plavom „rols-rojsu“.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori