Liam Nison 13 godina nakon smrti supruge: Zaljubio sam se, ali ona je zauzeta…

slavni glumac

Liam je izgubio ženu tako što je preminula 2009. u dobi od 45 godina, nakon što je udarila glavom dok je pohađala početničke satove skijanja

Glumac Liam Nison (Neeson) progovorio je o svom privatnom životu i otkrio da se, 13 godina nakon smrti supruge, ponovno zaljubio.

On je tokom 2020. godine proveo nekoliko mjeseci u Melburnu na snimanju filma akcijskog filma "Blacklight", gdje se, premda je grad bio u četvrtoj fazi "lockdowna" zbog korone, našao u romantičnoj avanturi. No, žena koja mu je privukla pažnju je bila zauzeta.

 Bilo mi je super u Melburnu. Volio sam našu australsku ekipu, bili su to fantastični radnici. Svaki odjel je bio vrhunski. Bili su svoji, znate na šta mislim? Imali su izvrstan smisao za humor. Stekao sam nekoliko prijatelja... I zaljubio sam se, ali ona je bila zauzeta - rekao je Nison n u emisiji "Sunrise".

Liamova supruga Nataša Ričardson (Natasha Richardson) preminula je 2009. godine u Kvibeku u Kanadi u dobi od 45 godina, nakon što je udarila glavom dok je pohađala početničke satove skijanja. Liam i Nataša vjenčali su se 1994. godina, a imaju dva sina.

Izvor: Avaz

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori