Kristijan Iličić sa suprugom osvanuo na stranicama svjetski poznatog Daily Maila

KRISTIJAN

Uživali smo u svakoj sekundi ovoga shootinga, u svojoj mladosti i ludosti, u dobroj zezanciji, napisao je Iličić

Najpoznatiji Hrvatski travel bloger Kristijan Iličić i supruga Andrea Trgovčević osvanuli su na naslovnicama svjetskih medija zbog "opasnog" medenog mjeseca u Sahari.

Iličić i njegova novopečena supruga Andrea Trgovčević osvanuli su na stranicama svjetski poznatog Daily Mail portala zbog svog opasnog medenog mjeseca.

Kristijan i Andrea u Africi su odradili fotošuting nakon svog vjenčanja, a za savršene fotografije pozirali su na vozu u pokretu koji je prevozio otvorene teretne vagone, takozvanom ''Train du Desert'', a spektakularne fotografije Kristijan je podijelio na svom Instagram profilu.

- 'Medeni mjesec volimo vezati uz stereotip, zalasci sunca nad bijelim pijeskom, obrisi palmi... Takve divne poštanske razglednice znaju ponekad i razočarati, no kad se upustiš u ludu pustolovinu debelo izvan svih očekivanja, izvan svake ugode... 

E, to te ne može razočarati! Naš je medeni mjesec sve samo ne običan, a čak je i nas same iznenadila kompletna scenografija ove zemlje - ovakvim se (post svadbenim) fotkama nismo ni u snu nadali i bome ćemo imati što pričati djeci... Ne mogu zamisliti originalnije fotografije od ovih na vozu! 

Uživali smo u svakoj sekundi ovoga shootinga, u svojoj mladosti i ludosti, u dobroj zezanciji... Obožavamo kreirati originalni sadržaj i pritom stvarati uspomene kojima ćemo se uvijek s osmijehom vraćati'', napisao je Kristijan u opisu nevjerojatnih fotografija.

Kristijan i Andrea tokom svoje veze posjetili su više od 150 zemalja širom svijeta, a za medeni mjesec su znali da mora biti nešto posebno.

Za spektakularne fotografije zaslužen je Kristijanov prijatelj.

Kristijan je na vozu uspio otplesati čak i poznati ''Gangnam style'', a videozapis je podijelio na svom profilu.

Voz kojim su se prevezli svakodnevno vozi od luke Nouadhibou na obali Atlantika do rudnika željezne rude u Zoueratu.

Putnički automobili su ponekad pričvršćeni za teretne vozove, ali češće od toga, Mauritanci se odlučuju na opasnu vožnju teretnim vagonima punim rude, bez naknade.

Ipak, padovi su česti i temperatura može dostići i više od 45 stepeni po danu, a noću ispod nule.

Par je ostao u teretnom vozu tokom 20-satnog putovanja, a najteži su im bili uvjeti preko noći.

- Najteža je bila noć jer su temperature bile ispod nule, a prašnjavo je, vjetar otpuhuje željeznu rudu na vas.

No, par je priznao da je bilo vrijedno teške noći jer je ''sve ostalo bilo stvarno uzbudljivo i puno avantura''.

IZVOR: AVAZ

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori