KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ĆE IPAK DATI BUBREG MILICI?! Uzeli mu krv za analize, objavio prve rezultate! (FOTO)

Kristijan Golubović je navodno otišao da da krv na analize. A kako bi se utvrdilo šta je sve potrebno za transplantaciju i doniranje bubrega Milici Adamović kojoj je prijeko potreban da bi preživjela.

Milica Adamović je djevojka koja je bolesna od treće nedelje života. I njen apel za donora bubrega čula je cijela Srbija. Kristijan Golubović se potom oglasio i rekao da želi da joj da bubreg, ali je zatim "ušutio". Ubrzo nakon navoda u medijima da se "povukao", Golubović je ipak stupio u kontakt sa Milicom. Kojoj je odstranjen jedan bubreg, dok drugi radi na deset odsto kapaciteta.

Kristijan je danas, navodno, otputovao u Novi Sad, kako bi obavio analize krvi.

Nakon što je prozvan da obećanje nije ispunio, on se oglasio i poručio da to nije istina, da ono što je obećao da će to ispuniti, pa je zbog toga, navodno, sa svojom djevojkom iz rijaltiija Kristinom otišao kako bi izvadio rezultate krvi i provjerio sve šta je potrebno za transplantaciju.

Nedavno se oglasila i Milica, koja je potvrdila da ju je Kristijan kontaktirao.

"Kristijan mi se javio tokom večeri i pitao me šta je potrebno da uradi od analiza. Objasnila sam mu, i rekao je da će krenuti da ih radi već danas. Ostaje mi sada samo da čekam. I dalje nemam donora, iako se dosta ljudi javilo sa voljom da uradi analize. Još uvjek čekam saznanje koje će mi promeniti život, čekam tog nekog ko je kompatibilan i ko će mi dati bubreg", rekla je Milica.

Milica Adamović je od 18. dana života u zdravstvenim problemima. Najpre joj je pogrešno postavljena dijagnoza sepse, da bi bila liječena u Boru. Zatim u Beogradu gdje također nije, kako kaže, dobila dobru dijagnozu. Jedan bubreg joj je zato izvađen a drugi radi sa samo deset odsto. Milica je prinuđena da urin izbacuje direktno iz bubrega u kesu.

Nakon najave da je otišao da da krv, Kristijan je na svom Fejsbuk profilu objavio i rezultate analize u koje je napisao: "Za Milicu od srca".

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori