Kraj velike ljubavi: Prekinuli Jennifer Lopez i Alex Rodriguez!

Par se zaručio na Bahamima 2019. nakon dvije godine velike ljubavi.

Nakon dvije godine zaruka i dva otkazivanja vjenčanja zbog pandemije koronavirusa, par je odlučio prekinuti na šok svojih mnogobrojnih obožavatelja. Bliski izvor paru potvrdio je za Page Six da im je veza već neko vrijeme na klimavim nogama te da su prekinuli prije nekoliko dana.

Tako se Alex prema za bejzbol sezonu u Miamiju u kojem su živjeli, dok Jennifer snima novi film u Dominikanskoj Republici gdje ju je prošlog mjeseca posjetio. Alex je u petak objavio na Instagramu fotografiju na kojoj sam pozira na jahti ozbiljnog izraza lica i s mobitelom u ruci. "Ne obazirite se na mene, samo se malo vozim jedrilicom. Kakvi su vaši planovi za vikend", napisao je uz objavu.

Foto: Instagram

"Nađite danas dobar razlog za osmijeh. Šaljem svima ljubav", poručila je Jennifer zatim na društvenim mrežama, a objavila je i seksi fotografiju na kojoj leži u kućnom ogrtaču u pauzama od snimanja.

Foto: Instagram

Ipak, da se primijetiti kako ni njezin izraz lice ne odiše raspoloženjem.

Par se zaručio na Bahamima 2019. nakon dvije godine velike ljubavi, a odlično su se slagala i njihova djeca iz prošlih brakova. Tako su baš svi bili uvjereni kako je Jennifer napokon našla "onog pravog", a radi li se samo o privremenom prekidu ili konačnom, tek ćemo vidjeti.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)