Kolindu zbog nove fotke obasipaju izljevima ljubavi

Hrvatska

Kolinda
Foto: Instagram

Kolinda Grabar-Kitarović objavila je fotografiju na kojoj pozira u haljini koja ističe struk, a za svoj izgled dobila je brojne komplimente.

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović opet je hit na društvenim mrežama.

Kolinda je na svojem profilu na Instagramu objavila fotografiju s Međunarodnog sigurnosnog foruma u Halifaxu, za koji je obukla elegantnu crnu haljinu koja ističe struk, a u komentarima je dobila brojne komplimente, ali i izljeve ljubavi.

"Zaljubljen sam u tebe", "Predivna bila i ostala", "Uvijek simpatična i lijepa", "Izgledaš prekrasno", "Volim te, Kolinda", nanizali su se komentari, a javili su joj se i obožavatelji iz drugih zemalja.

"Ti si jedinstvena dama. Uvijek sam zavidio ljudima u tvojoj zemlji na brižnom i posvećenom vođi poput tebe. Volio bih da moja zemlja ima takvog vođu", poručio joj je jedan obožavatelj koji nije iz Hrvatske.Drugi, koji je iz španjolskog govornog područja, istaknuo kako na njegovu jeziku linda znači lijepa.

Bivša predsjednica sprema se za odlazak u Katar, u kojem će bodriti našu nogometnu reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu. Za tu je prigodu pripremila i zanimljiv outfit, a radi se o posavskoj narodnoj nošnji.

"Dress code na svečanoj platformi dopušta svečano odijelo ili traditional attire, odnosno narodnu nošnju. Inače, takvo je pravilo i u diplomaciji. Narodna nošnja je jako prihvaćen način odijevanja u svečanim prigodama. Tako da ćete me vidjeti u tipičnim hrvatskim i crveno-bijelim kombinacijama odijela i nošnji ili njenim kombinacijama, što je i izvrsna promocija Hrvatske", objasnila je Kolinda svoj modni odabir za Dnevnik Nove TV te je dodala: "Uostalom, zašto se uklopiti kada se možete istaknuti? Ovo ide i za države i za pojedince."

Vjerujemo da će u ovom izdanju definitivno biti zamijećena u Katru, a da zablista i po povratku, pobrinuo se njezin suprug Jakov Kitarović, koji je na modnoj reviji Snježane Mehun za Kolindu provjeravao najbolje primjerke iz nove kolekcije njezina omiljenog brenda Duchess.

Izvor: dnevnik.hr

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pročitajte više: Dragan Bursać: Zoran Milanović je čovjek koji se sprda sa genocidom

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori