Kolekcija Kim Kardašijan i modne kuće Fendi zaradila milion dolara za jedan minut

Milion dolara za jedan minut

Kolekcija SKIMS x Fendi, koja predstavlja saradnju brenda Kim Kardašijan i spomenute italijanske modne kuće, bilježi izuzetno dobru prodaju.

Počela se prodavati u utorak, a u prvom minutu ostvarena je zarada od čak milion dolara. Kardašijan je najavila kolekciju proteklog mjeseca u intervjuu za WSJ Magazine.

Haljine i topovi prodaju se po cijeni od 950 dolara. Helanke koštaju 1.100 dolara, a kolekcija takođe sadrži i puffer jaknu od 2.950 dolara. Postoji osam nijansi kupaćih kostima, a njihova cijena iznosi 4.200 dolara. Prodaju se i najlonke i donji veš s logom saradnje.

Kardašijan je prije više od dvije godine predstavila brend SKIMS. Njegova vrijednost je ovog juna procijenjena na 1,6 miliona dolara. Zbog toga je influenserka nagrađena na ovogodišnjim WSJ Magazine Innovator Awards.

“Prije petnaest godina, kada sam bila na početku karijere, nisam mogla ni sanjati da ću osvojiti nagradu za inovatorku godine. U prošlosti sam prihvatala bilo kakav vid saradnje jer sam se borila za svoje mjesto na tržištu”, rekla je.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori