Ko je suprug zvijezde filma “Emily In Paris”?

Glumci

Foto: Netflix

Lily Collins je zvijezda filma Emily In Paris. I dok se čini da je njen ljubavni život posvuda u seriji, nedavno se udala u stvarnom životu.

Sve oči su u posljednje vrijeme uprte u Lily Collins, zvijezdu serije "Emily u Parizu" . Ovo je Netflixovov megahit (obnovljenom za treću i četvrtu sezonu!). Lily ima nekoliko novih projekata u pripremi i nedavno se udala za režisera Charlieja McDowella - s kojim dijeli preslatkog psa po imenu Redford. Život!

Evo šta znamo o Lilinom mužu. Za koga je Lily Collins udata?

Lily Collins udata je za američkog filmskog režisera i pisca Charlieja McDowella. Vjenčali su se u septembru 2021. nakon dvije godine veze i zaruka u septembru 2020. Imali su medeni mjesec u Norveškoj.

Između njih, Lily i Charlie su stvorili prilično poznatu porodicu, s tim da je Lily kćerka britanskog bubnjara i pjevača Phila Collinsa, a Charlie je sin američke glumice Mary Steenburger.

Bubnjar Genesisa imao je Lily Collins sa svojom drugom ženom Jill Tavelman još 1984. godine.

Lily je govorila o tome da ima poznatog oca u prošlosti, pa čak je otvorila i probleme s kojima se suočila sa Philom u svojoj autobiografiji iz 2017. Unfiltered: No Shame, No Regrets, Just Me. U knjizi, Lily je prikazala otvoreno pismo Philu Kolinsu o njegovom razvodu od njene majke Jill 1994. godine i njegovom kasnijem razvodu od treće žene više od decenije kasnije.

Jasno je da su njih dvoje opčinjeni jedno drugim, a oboje objavljuju sjajne fotografije sa vjenčanja na svojim Instagram mrežama.

„Nikada nisam željela da budem neko više“, rekla je Lili.

Dijeleći iste fotografije, Charlie je napisao: „Oženio sam se najvelikodušnijom, najpažljivijom i najljepšom osobom koju sam ikada poznavao. Volim te @lilyjcollins.”

Foto: Instagram

Charlie se također pridružio Lily dok je snimala drugu sezonu filma Emily In Paris. Kada je druga sezona objavljena na Netflixu, Charlie je podijelio snimak njih oboje u Parizu i rekao:

"Zauvijek ću biti zadivljen trudom, posvećenošću i ljubaznošću moje žene koju pokazuje SVAKI JEDAN DAN", na što je Lily odgovorila , “Ne bih to mogla bez tebe… moje #1 podrške i ljubavi. Hvala vam na beskrajnim zagrljajima, ohrabrujućim razgovorima, stalnom smijehu i svakodnevnom držanju za ruke kroz cijelo ovo iskustvo. Izuzetno zahvalana za tebe i našeg dječaka! [misli se na njihovog spasilačkog psa, Redforda].“

Foto: Instagram

Charlie McDowel je poznat po filmu The One I Love, a njegov najnoviji, Windfall, trebao bi biti objavljen 2022. Charlie je također dobio film pod nazivom Pozlaćeni bijes u pretprodukciji.

Koliko godina ima Charlie McDowell?

Rođen 10. jula 1983., Charlie je 202. godine napunio 38 godina, što ga čini šest godina starijim od Lili, koja je 2021. napunila 32 godine.

Foto: Netflix

Emily In Paris sezona 2 objavljena je na Netflixu 22. decembra 2021.

Naravno, Lily Collins je poznata i po svojoj eteričnoj ljepoti.

Od njenih uvijek savršenih obrva do njene lijepih napučenih usana i nije iznenađenje da svi žele malo tog njenog glamura u svom životu. Pa zašto ne biste potražili preporuke od osobe koja stoji iza njenog bezbrojnog prekrasnog izgleda?

Collinsova šminkerica, Fiona Stiles, srećom nema u ugovoru stavku "čuvanja tajni". Ona rado dijeli svoje omiljene proizvode sa obožavateljima i često to čini na svojoj Instagram seriji ljepote koju je nazvala "Tri stvari četvrtkom". Jednog od ovih četvrtka otkrila je tri favorita, među kojima je i ovo sjenilo!

“Imam oči sirene od @chantecaille u svakoj nijansi”, napisala je u svom natpisu. “Ne nosim mnogo šminke, ali ovo mojim očima daje nešto malo, a da se ne osjećam previše. Super lijepa.”

Pročitajte više: 13 najgledanijih Netflix-ovih originalnih serija

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori