Kim Kardashian “brani” TikTok nalog sa kćerkom nakon kritika bivšeg muža

Kardashian

Kim Kardashian "brani" TikTok nalog sa kćerkom nakon kritika bivšeg muža
Foto: Nu.nl

Kim Kardashian želi svojoj kćeri North dati priliku da izrazi svoju kreativnost na TikToku, napisala je u petak na Instagramu u poruci upućenoj njenom bivšem Yeu (bivši Kanye West).

U poruci ona odgovara na reperovo nezadovoljstvo zajedničkim TikTok nalogom Kardashian i njihove ćerke. Nije mu drago što njegova bivša dozvoljava njihovoj osmogodišnjoj kćeri da bude aktivna na TikToku.

Na društvenim mrežama tražio je savjet "šta može učiniti po tom pitanju". Kardashian sada kaže da su "Kanyeovi kontinuirani napadi na nju u intervjuima i na društvenim mrežama štetniji od bilo kojeg TikToka sa sjevera".

„Kao roditelj koji najviše brine o našoj deci, dajem sve od sebe da zaštitim svoju ćerku. Ali takođe želim da joj dam priliku da izrazi svoju kreativnost na TikToku, jer joj to donosi veliku radost.“

Prema influenserki, razvod je "dovoljno težak" za njihovu djecu. "Kanyeova opsesija da nas javno kontroliše i manipuliše samo još više povećava bol", napisala je rijaliti zvijezda.

"Ne želim ništa više od zdravog odnosa sa Kanyeom u kojem oboje možemo dati sve od sebe svojoj djeci. Žalosti me što on to čini nemogućim."

Kardashian ističe da se nada da će se izvući iz toga uz pomoć njihovih advokata. Kardashian i Ye vjenčali su se 2014. i imaju četvero djece zajedno: Saint, North, Psalm i Chicago.

U januaru 2021. godine objavljeno je da su Kardashian i Ye odlučili da se rastanu nakon sedam godina braka. Reper je sada sa modelom Juliom Fox. (Nu.nl)

Čini se da je i Kardashian nastavila sa svojim životom: izlazi sa komičarem Peteom Davidsonom.

Pročitajte više: Kim Kardašijan samouvjereno istaknula svoj najpoznatiji adut

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori