Kćerka Đorđa Balaševića poslala poruku svima koji kritikuju njihovu porodicu

Balašević

Kćerka Đorđa Balaševića poslala poruku svima koji kritikuju njihovu porodicu
Foto: E. Čonkić / RAS Srbija

Jovana Balašević na svom je Instagram profilu objavila riječi oca Đorđa koje je izjavio u jednom emisiji, a upravo se njima obratila svima onima koji trenutno zamjeraju njihovoj porodici.

Kći jednog od najvećih muzičara s naših područja, Jovana Balašević, na svom je Instagram profilu objavila isječak jednog očevog intervjua iz 2017. godine.

To je učinila kao svojevrsni odgovor svima onima koji zamjeraju porodici što nakon njegove smrti pokušava sankcionirati one koji bez dozvole pokušavaju na neki način koristiti Balaševićeva djela.

"Jer, da jesam, pa makar samo na minut, odavno bih presudio da moram pogasiti sve lažne profile otvorene na moje ime. Ovako, čudnom podudarnošću, tek sam prije nekoliko dana stavio potpis na ugovor po kojem će uskoro postojati samo 'Oficijelni Balašević', tako da se više ništa neće moći objaviti bez dozvole moje porodice, isto kao što niko neće moći okačiti o nas...", stoji u screenshotu Balaševićevih riječi iz 2017. godine koje je Jovana preuzela iz Dalmacije Danas.

Pročitajte više: Kćerka Đorđa Balaševića otkrila detalje njegovog oproštajnog pisma

Pratite nas na Facebook akter.ba - Kćerka Đorđa Balaševića poslala poruku svima koji kritikuju njihovu porodicu

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)