Karleuša objasnila šta se desilo sinoć: Hvala lavovima koji su me spasili

POPLAVE

Diva je pokušavala da spasi tetku i kćerku Niku, ali su na kraju spašavali nju

Beograd, glavni grad Srbije, sinoć je zadesilo veliko nevrijeme nakon kojeg je bilo poplavljeno mnogo ulica. Brojni Beograđani su sa svojim automobilima ostali zaglavljeni u vodi.

U problemu se našla i diva Jelena Karleuša koja je "do koljena" završila u vodi. Ona se ponovo oglasila na svom Instagramu, te je objasnila cijelu situaciju. 

- Sinoć, dok sam pokušavala da dođem do tetke Danijele koja je u njenim kolima bila zaglavljena u pravom jezeru na Bežaniji (sa njom u kolima je bila moja kćerka Nika) džipom sam uletjela preduboko, ne razmišljajući, uprkos upozorenjima policije. Ostala sam i sama zaglavljena u vodi koja je sve više nadirala. Srećom, ima divnih građana koji su mi iako i sami u nevolji sa kolima, muški i džentlmenski pomogli. Hvala im, hvala spasiocima i policiji, kao lavovi su radili svoj posao spašavajući građane pa i mene - napisala je Karleuša, pa dodala:

- Uspjeli su i da mi spasu auto koji je u ponoć odvezen u servis! Tu sam zatekla neke ljude koji su čistili autosalon od poplave, pa sam ja mislila da oni tu rade kao čistači. Ispostavilo se da je čistio direktor, pa se evo i njemu zahvaljujem za svo maltretiranje oko auta (nikad ne potcjenjuj onog ko čisti). Možemo mi kao narod da budemo ovakvi i onakvi, ali kad je "stani pani" ovaj narod pokaže koliko je veliki i dobar narod! 

Moja kćerka, tetka i ja smo bukvalno spašene uz pomoć ljudi i ja im se još jednom ovom prilikom zahvaljujem! Pozdrav i za čovjeka koji je ronio kako bi spasio svoj auto koji je bio potopljen do krova, nadam se da se smirio. Policajci su rizikovali glavu zbog njega. J*b'o auto, bitna je glava - zaključila je pjevačica.

IZVOR: AVAZ

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori