Kardašijanke spremile novi rijaliti, vraćaju se na male ekrane

Ponovo Kardašijanke

Jedva čekamo da vidite što vam spremamo u 2022., zato se pripremite - rekla je Kim

Nova serija "Kardashians" je pomalo iznenađenje jer dolazi brzo nakon završetka dugogodišnjeg rijalitija "Keeping Up With the Kardashians" koji se tek priveo kraju.

Objavljen je teaser za nadolazeću porodičnu rijaliti seriju pod nazivom "Kardashiani" koja vraća Kris Džener (Jenner) i njene kćerke Kim, Kortni (Kourtney), Kloi (Khloe), Kajli (Kylie) i Kendal (Kendall) na male ekrane.

Teaser prikazuje svih šest dama kako šetaju u visokim potpeticama i njihove najotmjenije kombinacije.

- Jedno poglavlje smo zatvorili, ali dolazi novo. Jedva čekamo da vidite što vam spremamo u 2022., zato se pripremite - rekla je Kim.

Kim je ranije govorila o televizijskoj emisiji u intervjuu rekavši da će šou pokazati drugačiju stranu porodice Kardašijan.

Rijaliti šou "Keeping Up With the Kardashians" trajao je 20 sezona. Prva epizoda emitirana je 2007., a posljednja u junu prošle godine. Ukupno 280 epizoda i pet specijala objavljeno je tokom 14 godina dugog trajanja.

Porodica Kardašijan demantirala je izvjave da je Kris Džener odlučila prekinuti šou nakon što su joj tri kćerke zaprijetile da će dati otkaz.

Porodica je očito mjesecima raspravljala o budućnosti serije, prije nego što su objavili da više neće snimati hit produkciju.

IZVOR: AVAZ

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori