Jelena Rozga pjeva na Grašinom i Haninom vjenčanju

Vjenčanje

Svadbena zvona koja će najaviti splitsko vjenčanje desetljeća hrvatskog muzičkog velikana 45-godišnjeg Petra Graše i njegove 14 godina mlađe odabranice, pjevačice Hane Huljić sve su bliže.

Pomno se iščekuje svadba splitskih pjevača Petra Graše i Hane Huljić. Iako će to biti intimna porodična proslava očekuje se i vesela zabava jer će im zapjevati Jelena Rozga, piše Gloria.

"Dakako da ću prijateljima i zapjevati", rekla je Rozga koja nije htjela otkriti ostale detalje vezi vjenčanja, no ispričala je kako je reagirala na sretnu vijest.

"Čim sam saznala sretnu vijest, Petru i Hani sam poželjela sve najbolje i presretna sam zbog njih dvoje. To je jedna od najljepših priča u posljednje vrijeme", rekla je pjevačica.

S obzirom na to da se radi o vjenčanju pjevača pretpostavlja se da će osim službene ceremonije to biti ujedno i dobra zabava. Podsjetimo, Hana i Petar su prošlog oktobra izašli u javnost s viješću da su u vezi, a nedugo za tim su potvrdili i da očekuju prinovu koja bi trebala stići ovog ljeta. Svadbena zvona koja će najaviti splitsko vjenčanje desetljeća velikana 45-godišnjeg Petra Graše i njegove 14 godina mlađe odabranice, pjevačice Hane Huljić sve su bliže. Par se odlučio na intimnu proslavu u krugu porodicei kumova, ove subote, 19. februara Grašin kum će biti legendarni košarkaš Dino Rađa, a Hani kolegica Domenica Žuvela.

Pročitajte više:Tonči Huljić o ulozi djeda i Haninoj trudnoći: Trebalo je neko vrijeme da se prilagodimo…

Pratite nas na Facebook akter.bahttps://www.facebook.com/www.akter.ba/

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori