Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović ekskluzivno: Jedva čekamo da se vjenčamo

Trebalo je vremena za adaptaciju, ali vrlo brzo smo se okrenuli obavezama i planovima

Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović u posljednje vrijeme su, zasigurno, jedan od najpoznatijih parova na našim prostorima. Sarajlije, s trenutnom adresom u Beogradu, prikupili su veliku podršku tokom svog učešća u rijaliti programu „Zadruga IV“. Stekli su naklonost publike, kako zbog svoje iskrenosti, primjernog ponašanja, tako i zbog neizmjerne ljubavi i poštovanja koje su pružali jedno drugom. U rijaliti programu proveli su 10 mjeseci, te su nakon izlaska shvatili koliko je porasla njihova popularnost i kakve ih obaveze čekaju. Nakon što su se dojmovi slegli Rialda i Kenan su otvoreno govorili za „Azru“ o utiscima nakon rijalitija, obavezama, ali i o svojoj ljubavi i planovima za dalje.

– Trebalo je vremena za adaptaciju, ali vrlo brzo smo se okrenuli obavezama i planovima. Samim tim, “snalaženje” je odmah stupilo na snagu – kazao nam je zaljubljeni par na početku razgovora.

Jeste li ste se navikli na trenutnu situaciju s Covidom?

– Možemo kazati da drugi talas nismo ni osjetili, jer smo bili odvojeni od vanjskih dešavanja, a kada smo izašli mjere su ukinute. E sada čekamo razvoj situacije.

Cijeli intervju možete pročitati OVDJE.

IZVOR: AVAZ

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori