IVAN POSLAO JASNU PORUKU: NEMA NAZAD

Prepoznatljiv vokal Ivana Milinkovića tri decenije je davao posebnu čar pjesmama grupe "Legende". Rijetko ko ostao ravnodušan kada se, prije dvije godine , desio njegov razlaz sa popularnim sastavom i počeo solo karijeru. Ivan, omiljeni pjevač ženske publike, nastavio je snimati pjesme i svojim vokalom uveseljavati svoje fanove.

Često sa svojom publikom održava kontakt i putem društvenih mreža, te ih na taj način informiše o svom radu i planovima za nove pjesme.

Pjevač  Ivan Milinković, jedan je od rijetkih, koji je vrijedno radio i u vrijeme pandemije. Naravno, na pjesmama, za svoj samostalni album. Ljubiteljima muzike, Ivan je darovao numeru, koja je dobila i svoj vizualni identitet. Naziv pjesme ,, Nema nazad”, nosi i jaku poruku. U izjavi za medije, pjevač je rekao:

,,Ovo je osma numera, koju predstavljam publici kao solista. U životu, privatno i poslovno, uvek gledam napred. Šta je bilo, bilo je, ne treba se osvrtati na prošlost. Za sve nas koji verujemo u ljubav, koji smo imali i emotivna razočarenja,  ovo će biti prava numera. Život sa sobom nosi uspone i padove, moj moto je da, nema nazad! Ovo simbolično znači i da u mojoj karijeri, nema nazad, nastavljam hrabro i samostalno. Kada imam ljude koji vole ono što radim, moje saradnike i moju porodicu, ne brinem! Idemo napred, nema nazad”!

Naziv pjesme, mnoge fanove je asocirao, da je Ivan poslao jasnu poruku da nema nazad kada je stara grupa u pitanju.

Neki fanovi, podržali su Ivana u namjeri da nastavi naprijed, dok su neki pratioci na društvenim mrežama ipak pri stavu da je naslov vješta igra riječi tekstopisca. Ostaje nam da saznamo! Jedno je sigurno, Ivan krupnim koracima grabi naprijed!

IVAN POSLAO JASNU PORUKU: NEMA NAZAD
IVAN POSLAO JASNU PORUKU: NEMA NAZAD

Pročitaj više: Zdravko Čolić i “Pobjegnimo koji dan na more”

Pratite nas na facebook akter.ba

Pročitaj više: Ovakvu je NE PAMTITE! Evo kako je Brena izgledala kao tinejdžerka (FOTO)

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)