Horde Zla traže da SABRINA BULJUBAŠIĆ I VALENTIN ILIEVSKI napuste FK SARAJEVO

Udruženje navijača FK Sarajevo, Horde zla, zatražilo je smjenu direktorice kluba Sabrine Buljubašić i predsjednika Skupštine Valentina Ilievskog.

To su ultimativno poručili u otvorenom pismu koje su proslijedili na adresu članova Upravnog odbora, Nadzornog odbora, Skupštine FK Sarajevo i na adresu generalne direktorice Sabrine Buljubašić, a potom su ga objavili i na Facebooku.

  • Povodom aktuelne situacije u FK Sarajevo, osjećamo dužnost da se obratimo kako javnosti, tako i trenutnom menadžmentu FK Sarajevo, te svim relevantnim faktorima u i oko FK Sarajevo.

Udruženje navijača FK Sarajevo pozdravlja potencijalni dolazak novog investitora i sa punom pažnjom i zanimanjem prati razvoj situacije i predstojeću Skupštinu FK Sarajevo koja je najavljena za nedjelju 19. septembar 2021. godine sa početkom u 14 sati. Ovim putem želimo da upoznamo javnost, ali i potencijalne dolazeće investitore sa stavom UNFKS i navijačke grupe Horde zla, a vezano za još uvijek aktuelnu direktoricu i još aktuelnog predsjednika Skupštine FK Sarajevo.

Pomenute osobe smatramo najodgovornijim, trenutno preostalim, funkcionerima FK Sarajevo za katastrofalno poslovanje i dubiozu u kojoj se FK Sarajevo nalazi proteklih godina. Svojim nesavjesnim radom doveli su NAŠ klub do značajnih gubitaka, kako na sportskom planu, tako i na financijskom, pokazali šta znači netransparentan rad, nesavjesno poslovanje i rad van granica ovlaštenja.

Sabrini Buljubašić i Valentinu Ilievskom nije mjesto u FK Sarajevo i nikada neće imati podršku navijačkog korpusa, bez obzira o kojoj tribini stadiona bilo riječ. Također, povodom špekulacija za imenovanje novog člana Upravnog odbora FK Sarajevo, napominjemo da pristalice drugih klubova nikada neće biti predstavnici NAŠEG kluba – navodi se, između ostalog, u pismu najvatrenijih navijača FK Sarajevo.

Izvor: hayat.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori