Hoćeš li proživjeti Božić kao Kevin? Njegov dom iz filma “Sam u kući” se iznajmljuje

Kuća iz kultnog filma

Obožavatelji filma "Sam u kući" sada mogu živjeti svoje snove o druženju u kući McCallisterovih ovih blagdana.

Airbnb je objavio da iznajmljuje kultni dom iz filma iz 1990. godine na jednu noć.

Kuća, koja se nalazi u području Chicaga, bit će dostupna za rezervaciju na Airbnb-u 7. decembra, a cijena je, prava sitnica

Božić je ove godine stigao ranije za obožavatelje filma "Sam u kući". Sretni pojedinci dobit će priliku provesti noć u stvarnom domu obitelji McCallister iz popularnog blagdanskog filma.

"Proslavite sezonu u McCallisterovom stilu, vi prljave životinje. Po prvi put, jedna ekipa vragolana može rezervirati odmor u bezvremenskoj kući u kojoj je počela priča Sam u kući (bez uznemiravanja dosadnih uljeza)", napisao je Airbnb u objavi na Instagramu.

Airbnb se udružio s Devinom Ratrayem (koji je glumio Buzza McCallistera u originalnom filmu) kako bi ugostio jednu sretnu grupu do četiri gosta u poznatoj kući u području Chicaga na jednu noć 12. decembra. Cijena za boravak u Kevinovu doma na jednu noć prava je sitnica, 25 dolara. Tako će Airbnb pružiti posjetiteljima priliku da prožive svoje omiljene scene iz blagdanskog klasika, dok su McCallisterovi odsutni na godišnjem odmoru.

Tokom svog boravka gosti će uživati ​​u raznim aktivnostima na temu Sami u kući. Dom će biti uređen točno onako kako je bio prije 31 godinu i upotpunjen poslasticama i trikovima. Bit će zamki i mina, ali ništa opasno. Bit će, naravno, divnih makarona sa sirom iz mikrovalne pećnice i visoka čaša mlijeka, baš kao što je Kevin pokušavao pojesti za večeru sve dok ga nisu prekinuli razbojnici.

AIRBNB Kevinov dom bit će dostupan gostima na jednu noć

Pročitajte više: Super heroji iz crtanih filmova iznenadili poklonima djecu u Pedijatrijskoj klinici

Pratite nas na Facebook akter.ba - Hoćeš li proživjeti Božić kao Kevin? Njegov dom iz filma "Sam u kući" se iznajmljuje

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori