Glumac Andrija Milošević odrastao je u teškim uslovima

Život

Andrija Milošević odrastao je u teškim uslovima
Foto: Printscreen

Glumac je godinama u samom vrhu domaćeg glumištva, a nije imalo lako odrastanje.

Glumac Andrija Milošević već sa 16 godina borio se da doprinese bolji život sebi i svojoj porodici. Djetinjstvo je proveo u rodnom Nikšiću, a nakon srednje škole i fakulteta put ga je doveo u Beograd.

– Prvi razred srednje škole sam završio u Podgorici, a na početku druge sam upisao fakultet. Počeo sam da radim sa 16 godina. Imam 25 godina radnog staža. Od početka sam imao želju da privređujem, radim i da se osamostalim – naveo je Andrija u “Sceniranju” na Kurir televiziji. Kao i za većinu, period devedesetih je bio težak i za njegovu porodicu.

– Meni je majka skupljala šest meseci 30 maraka da mi kupi duksericu. Ali nije bilo tragično. Nisam toliko žudeo za materijalnim. Svidi ti se nešto kao detetu a nemaš za to uslove. Bila je inflascija i rat. Uspeli smo, otišli smo dalje – istakao je Andrija.

Velika prekretnica u životu, bio je dolazak u Beograd. Glumac je rekao da je do današnje pozicije došao zahvaljujući ranom početku i velikom radu. Na selu je i ovce čuvao.

– Moj dolazak u Beograd je bio nešto normalno, tada smo bili i jedna država. Ništa nije bilo strašno doći u Beograd, posebno ako si talentovan pa te vole – rekao je Andrija.

Milošević je imao čast i privilegiju da igra i uči od velikih imena jugoslovenskog glumišta.

– Znao sam sve naše glumce. Sa 80 odsto njih sam već igrao do svoje dvadesete godine. Od 16. do 20. godine sam igrao skoro sa svim najvećim jugoslovenskim glumcima – rekao je Anrdija.Glumac je rekao da je do današnje pozicije došao zahvaljujući ranom početku i velikom radu. Na selu je i ovce čuvao.

Pročitajte više: Poznati bosanskohercegovački glumac Milan Pavlović novo lice kampanje za brend Ovako

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori