Fotelje u upečatljivim bojama osvježit će SVAKI prostor

Foto: Pinterest

Dnevni boravak je prostor u kojem provodimo najviše svog vremena. To je centralni dio u kom se okuplja porodica i prijatelji. Upravo zbog toga odabir namještaja mora biti pomno isplaniran.Pored  neophodnih elemenata za jedan dnevni boravak, na listu dodajte i fotelje u upečatljivoj boji!

Volimo se igrati sa zanimljivim detaljima, a ukoliko je to funkcionalni komad namještaja onda imamo pun pogodak. Fotelje osim u specifičnim bojama, dolaze i u raznim uzorcima. Za šta god da se odlučite, vaš prostor će postati poseban i drugačiji, te ono što je najvažnije – ličan! Do ljeta imamo svega 20 dana, ali zašto ga ne prizvati već u svoj dom toplim bojama?

Da bi osvježili svoj dom ne morate imati prevelika ulaganja. Ljepota se krije u detaljima. Prilikom odabira fotelje, postoji više opcija. Možete kupiti novi, potpuno drugačiji komad namještaja, ili onom već postojećem što je dugo dio vašeg doma, pokloniti novo ruko tapeciranjem. Za koju god opciju da se odlučite, sigurni smo da nećete pogriješiti.

Fotelje su praktične i funkcionalne, a razni modeli dozvolit će vam da dizajnirate svoj vlasitit udobni kutak. Kako su pastelni tonovi ove godine u trendu, možete ih ukombinovati i pustiti ih da na decentan način dominiraju prostorom.

Cvjetni motivi su ipak rezervisani za one malo hrabrije. Poklonit će domu umjetničku notu i definitivno će iskočiti iz mase. Potražite inspiraciju i pustite mašti na volju!

Pratite nas na našim stranicama na

Odgovori

Vezane vijesti

Vezane vijesti