Eva Longoria otkrila da je za prvo pojavljivanje u Cannesu nosila haljinu od 40 dolara

Slavni

Eva Longoria otkrila da je za prvo pojavljivanje u Cannesu nosila haljinu od 40 dolara
Foto: Pinterest

Eva Longoria otkrila je za People da je uska zlatna pletena haljina koju je nosila na svom prvom pojavljivanju na Filmskom festivalu u Cannesu 2005. koštala samo 40 dolara.

Glumica je otkrila da možete izgledati kao milion dolara, a za to potrošiti manje od 100 dolara.

"Mislila sam, nosit ću ovu pletenu zlatnu haljinu, to se čini kako treba", prisjetila se Longoria trenutka kada je odabrala haljinu prije 17 godina.

"Niko ne bi pogodio da je to haljina od 40 dolara", dodala je.

Longoria, koja je tada bila zvijezda serije "Desperate Housewives", koja je premijerno prikazana godinu dana prije, priznala je da "nije imala pojma šta je Cannes" kada je haljinu kupila u trgovini na Aveniji Melrose.

Glumica, dugogodišnje zaštitno lice brenda L'Oréal, čak se prisjetila svoje zbunjenosti na događaju kada ju je tadašnji predsjednik kompanije upitao "koga" nosi (što znači, koju dizajnersku etiketu ima).

"Pitala sam kao, kako to misliš? Moje je", našalila se Longoria. "Svima se jednostavno svidjela haljina, a ja sam mislila da je samo iz Melrosea!"

Posmatrajući unazad, Longoria je rekla da je taj trenutak dokazao da je sve u samopouzdanju i stilu, a ne o cijeni haljine.

"Nije bitna haljina, žena je ta koja nosi haljinu", rekla je glumica.

Za ovogodišnju ceremoniju otvaranja festivala 17. maja, Longoria je odabrala dramatičnu crnu haljinu s volanima Alberte Ferretti sa zamršenim, apstraktnim detaljima i perlicama.

Pročitajte više: Mia Borisavljević “zapalila” maštu mnogih: Pjevačica pozirala bez brushaltera, a dekolte je čista provokacija

Pratite nas na Facebook akter.ba - Eva Longoria otkrila da je za prvo pojavljivanje u Cannesu nosila haljinu od 40 dolara

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori