Elon Musk na jahti uslikan u kupaćem pa ismijan zbog izgleda

HIT NA MREŽAMA

Elon Musk na jahti uslikan u kupaćem pa ismijan zbog izgleda
Foto: Twitter

Elon Musk snimljen je tijekom odmora u Grčkoj dok se sunčao na jahti i kupao u moru, no njegova pojava u kupaćim hlačicama izazvala je lavinu komentara i šala na njegov račun, a mnogi su ga ismijavali zbog blijede puti.

Izvršni direktor kompanija Tesla i Space X ranije je snimljen kako se s prijateljima zabavlja na "Zeusu" - jahti vrijednoj gotovo 50 milijuna dolara.

Ipak, najviše pažnje izazvale su njegove fotografije u kupaćem kostimu.

Musk je snimljen kako se bez majice sunča na luksuznoj jahti u grčkom Mykonosu, a njegova pojava izazvala je lavinu komentara.

Zbog izrazito bijelog tena Elon je postao predmet ismijavanja, a u nizu tvitova korisnici ove društvene mreže usporedili su ga s Casperom, krekerima, Snjeguljicom pa čak i kuhanom piletinom.

Niz memeova objavljenih na Twitteru stigao je i do Muska te je na jedan od komentara odgovorio: "Možda bih trebao češće skidati majicu".

Podsjećamo, Musk je otišao na odmor nakon što ga je kompanija Twitter prošle sedmice tužila kako bi primorala američki sud da okonča preuzimanje giganta društvenih medija za 44 milijarde dolara nakon sve glasnijih špekulacija da od dogovora neće biti ništa.

Musk je u petak podnio apelaciju, suprotstavljajući se tako spomenutom zahtjevu Twittera.

"Twitterov iznenadni zahtjev nakon dva mjeseca 'prodavanja magle' je najnovija taktika da se istina o spam nalozima zataška dovoljno dugo", Musk je, između ostalog, naveo.

Izvor: klix.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori