Dva restorana u Splitu poslužuju hranu na golim djevojkama, cijena jela dostiže 325 KM

Dva restorana u Splitu poslužuju hranu na golim djevojkama, cijena jela dostiže 325 KM
(Foto: Facebook)

Splitski restoran Olive Tree i Roof 66 / Fetish, Food & Meu ponudi ima serviranje sushija na nagim djevojkama. Na njihovom meniju ova usluga je upisana kao umjetnički performans dekoriranja i jedenja sushija s tijela.

Cijena za ovu uslugu nije baš za svačiji džep. Za ovakav objed u dva splitska restorana morati ćete izdvojiti između 233 i 325 KM po osobi, a cijena zavisi od vremena posjete ovog restorana.

Oba restorana u vlasništvu su iste kompanije, a nalaze se na dva kraja splitske Rive. U skladu s raspoloženju i ukusima platežno moćne klijentele, ova egzotična seansa se može odvijati 'na spektakularnoj pitoresknoj lokaciji u srcu Splita s pogledom na splitsku luku i Rivu, Dioklecijanovu palaču i Marjan' ili 'na bastionu Bernardi u vizualno stiliziranim prostoru koji kreira opuštenu atmosferu s neočekivanim elementima koji potiču na interakciju.

Olive Tree je otvoren još 2016. godine, a tad je na društvenim mrežama osvanuo i oglas za ovu vrstu posla.

"Glumi se stalak za hranu na stolu. Leži se dva puta po sat vremena dok gosti skupe hranu pa se odlazi u backstage dok se pripremi druga postava. Ne mora se biti potpuno gola, intimni dijelovi mogu biti pokriveni naljepnicama i listićima. Uvjet je, naravno, izuzetno zgodna hostesa. Honorar po trosatnom performansu 1500 kuna, plaćen put i smještaj", pisalo je u oglasu.

Serviranje sushija na nago tijelo žene poznata je već odavno u Japanu i to kao nyotaimori. Ako je riječ o muškom tijelu, onda se zove nantaimori.

Pročitajte više: Severina prošetala Splitom u kultnim papučama

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)