ŠAKIRA OBJAVILA NOVU PJESMU Dugoočekivani duet svi počinju da pjevuše (VIDEO)

Novi Singl

Ovo je druga pjesma otkako je prekinula vezu sa Pikeom

Kolumbijska pjevačica Šakira predstavila je dugo očekivani duet sa Portorikancem Ozunom, pod nazivom „Monotonija, što je druga pjesma koju je objavila nakon raskida sa Đerarom Pikeom.

Mnoge je zaintrigiralo da li je pjesmu posvetila upravo njemu?

Šakira je pjesmu najavljivala isječkom iz spota u kojem muškarac gazi ljudsko srce, a zbog riječi pjesme „Nisi ti kriv, nisam bila kriva ja, za to je bila kriva monotonija“, mnogi se pitaju da li je pjesma posvećena raskidu sa fudbalerom Pikeom.

„Odjednom više nisi bio isti, ostavio si me zbog svoje sebičnosti, zaboravio si šta smo jednom bili“, idu dalje riječi pjesme koje svakako opisuju raskid jednog para, a onda je sasvim logično da svi dovode u vezu prekidom njene dvanaestogodišnje veze sa Đerarom Pikeom, piše B92.

Prije „Monotonije“, Šakira je objavila pjesmu „Te Felicito“ sa Rauvom Alehandrom, koja je takođe imala veoma simboličan tekst, najvjerovatnije upućen njenom bivšem partneru i ocu njene djece.

U intervjuu za Elle, pjevačica je otvoreno progovorila o raskidu, nazvavši ovaj trenutak jednim od „najtežih“ u svom životu.

„Ostala sam tiha i samo sam pokušala sve da procesuiram. Hm, i da, teško je govoriti o tome, pogotovo zato što još uvijek prolazim kroz to, i zato što sam u javnosti i zato što naša razdvojenost nije kao obična razdvojenost. I tako je bilo teško ne samo meni, nego i mojoj djeci. Nevjerovatno teško“, priznala je Kolumbijka.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)