Dnevni horoskop: 8. august 2021 – Mjesec u Lavu

Mjesec u Lavu sukobljava se sa zamjenskim znakom Uran u 7:04 ujutro, donoseći neočekivane zaokrete. Iznenađujuće emocije izbijaju na površinu. Mladi mjesec u Lavu dolazi u 9:50, označavajući početak novog početka. Ovaj mladi mjesec je povezan sa našim osjećajem svrhe, hrabrošću i kreativnošću.

Ovan


Današnji mladi mjesec u znaku vatre Lav označava početak novog putovanja zabave, kreativnosti, romantike i uživanja u životu! Nađite vremena da danas radite ono što volite, Ovnovi.

Bik


Novi početak stiže kući s mladim mjesecom u Lavu. Počinje novo putovanje povezivanja sa prošlošću i porodicom. Možda se trenutno selite ili renovirate!

Blizanci


Novi početak komunikacije događa se s današnjim mladim mjesecom u Lavu. Počinje novi razgovor. Nađite vremena za vođenje dnevnika i meditaciju.

Rak


Mladi mjeseci su moćni novi počeci, a današnji mladi mjesec u luksuznom Lavu označava važan novi početak u vašim financijama. Može se pojaviti novi izvor prihoda ili biste mogli smisliti novi način pristupa svom budžetu.

Leo


Danas je mlad mesec u vašem znaku, Leo! Snažan novi početak je ovdje. Sjajno je vrijeme da se počastite preobrazbom. Odvojite vrijeme za razmišljanje o svojim emocionalnim potrebama.

Devica


Današnji mladi mjesec u Lavu potiče vas da nadoknadite odmor. Nađi vremena da pobjegneš od svakodnevice, Viego. Postavite granice svom vremenu i energiji!

Vaga


Današnji mladi mjesec u Lavu označava početak novog ciklusa u vašem društvenom životu. Možda upoznajete nove prijatelje ili se družite s novom zajednicom ili grupom koja dijeli vaše hobije i interese.

Škorpija


Novo putovanje započinje vašom karijerom i reputacijom zahvaljujući današnjem mladom mjesecu u Lavu. Novi cilj bi se mogao ostvariti u ovom trenutku!

Strelac


Današnji mladi mjesec u znaku vatre Lav označava početak novog putovanja! Ovo je uzbudljivo vrijeme za putovanje ili školovanje. Možda objavljujete ili objavljujete nešto novo i važno.

Jarac


Snažno je vrijeme za otplatu dugova, zatvaranje i početak iznova s ​​mladim mjesecom u Lavu. Neki iznenađujući pomaci mogu vam pomoći da napustite prošlost.

Vodolija


Danas je novi mjesec u vašem suprotnom znaku Lavu, koji aktivira sektor odnosa na vašoj karti, a dok se sukobljava s vašom vladajućom planetom Uran, vi uzdrmavate stvari kod kuće i započinjete iznova u svojim partnerstvima.

Ribe


Današnji mladi mjesec u Lavu pomaže vam da se reorganizujete. Ovo je fantastično vrijeme za odmagljivanje i početak iznova! Možda započinjete novu naviku ili projekt. Mogao bi započeti i novi nastup ili posao.

Pratite nas na facebook-u

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori