Djevojka koja je nestala prije 11 godina pronađena kod komšije

Indijka koja je napustila porodičnu kuću prije 11 godina nedavno je pronađena u komšijinoj kući.

Ona je živjela sve vrijeme u kući komšije (čovjeka) u koga se zaljubila, njegova kuća je 500 metara udaljena od roditeljske kuće.

Dok su njegovi roditelji dijelili kuću sa njim, navodno nisu bili svjesni prisustva žene tačnije “nestale” djevojke.

Sajitina porodica napustila je dom da bi je pronašla, nakon što je jednog dana jednostavno izašla iz kuće, 2010.

Misleći da je umrla ili negdje živi hiljadama kilometara daleko, nikada nisu ni prihvatili ideju da bi mogla biti u istom selu. A kamoli par koraka od njih.

Ispostavilo se da je žena, koja je u trenutku nestanka imala 18 godina, jednostavno izašla iz porodične kuće i prešla u kuću svog tajnog ljubavnika. Bila je uvjerena da roditelji neće odobriti njihovu vezu. Ljubavnu vezu uspjeli su da sačuvaju više od jedne decenije.

Djevojka te 2010. godine nije ostavila tragove kada je napustila porodični dom. Nije ponijela mobilni telefon tako da policija nije mogla da pruži stvarnu pomoć njenim roditeljima. Njeni roditelji nisu sumnjali u romantičnu vezu. A iz sela Ayalur u Kerali nije nedostajao niko svi su bili na broju osim njihove ćerke.

Sajita je otkrivena nakon što se njen 34-godišnji muž posvađao sa članovima porodice i izašao iz kuće. Njih dvoje su tada počeli da žive u drugom selu.

Jednom slučajno ga je primijetio njegov stariji brat koji ga je pratio i otkrio da živi u drugom selu sa “odbjeglom” Sajitom.

Policija je izvela par pred lokalni sud. A on im je omogućio da legalno žive zajedno nakon što su čuli njihovu priču. Očigledno su dvoje iz dvije različite religije i bili su sigurni da njihove porodice neće odobravati njihovu ljubav. Pa su odlučili da budu zajedno i u tajnosti da žive.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)