Djevojčica koju su roditelji mučili kako bi dobijala titule najljepše

SAD

DOBIJALA BATINE, SA DVIJE GODINE IŠLA U SOLARIJUM I BILA NA DIJETI: EVO GDJE JE DANAS DJEVOJČICA KOJU SU RODITELJI MUČILI

Kada je počeo da se prikazuje TV šou "Toddlers and tiaras", malo je reći da je svijet ostao u bio šoku, a Eden Wood svakako je bila jedno od najzapamćenijih lica pomenute emisije.

Iako je poznato da u Americi vole dečija takmičenja lepote, a mnoge majke ih vide i kao priliku da svojoj djeci omoguće svetliju budućnost, neminovno je da su mališani često prolazili kroz pravu torturu, a sve u cilju da izgledaju “savršeno”.

Solarijumi, vještački nokti, kosa, pa čak i zubi, koreografije, kostimi, vježbanje satima dnevno, samo su djelić onoga što je bilo potrebno da biste bili proglašeni za “najljepšu djevojčicu ili dječaka”.

I dok mnogi nisu videli u ovako nečemu ništa loše, iza svog tog glamura, krila se i tamna strana, a to je najbolje na svojoj koži osjetila djevojčica – Eden Wood.

Ona je ranijih godina nekoliko puta pobjeđivala na različitim takmičenjima ljepote, a bila je proglašena i za najljepšu djevojčicu u cijeloj Americi.

Njena majka Miki uvela ju je u svijet takmičenja kada je imala samo dvije godine, insistirajući na tome da plavokosa Eden uvijek bude doterana, sa savršenom frizurom, našminkana i obučena u damske haljine od tila.

Miki je do te mjere željela da “sačuva ljepotu” svoje kćerkice, da ju je tjerala da jede isključivo niskokaloričnu hranu, a vodila ju je i solarijum, a na kraju joj i svakodnevno davala i energetske napitke, kako bi Eden bila dobro raspoložena.

Ovakav način i tempo života nisu se dobro odrazili na zdravlje ove mlade dame – kontinuirano je imala jake glavobolje, a dobila je i probleme sa probavom.

Kasnije su na svjetlost dana isplivale i informacije da je Miki često tukla kćerku, a u cilju toga da Eden “stvori otpor prema stresnim situacijama”. Na kraju je ova majka upozorena da mora da promijeni ponašanje kako joj država ne bi oduzela dijete, a i sama Eden je riješila da prestane da se takmiči kada je napunila šest godina i osvojila 300. titulu.

Ona danas ima 15 godina, a i dalje se bavi modelingom, ali u daleko manjoj atmosferi. Imala je epizodne uloge u nekoliko filmova, napisala je autobiografsku knjigu, a okušala se i u blogerskim vodama.

Uprkos tome što je ova tinejdžerka uspjela donekle da se vrati normalnom odrastanju, posljedice oduzetog djetinjstva su trajne, što se da videti i po njenom izgledu, ali i stilu života koji nalikuju jednoj 20-godišnjakinji.

Pročitajte više: Djevojčica preduhitrila Erdogana i presjekla vrpcu na otvaranju parka (VIDEO)

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori