DJEVICA – Godišnji horoskop, šta vas čeka u 2022. godini?

Godina 2022. testira vaše sposobnosti donošenja odluka. Za to će se pobrinuti razne planete na nebu. Srećom, život će biti lagan i prozračan od maja do oktobra.

Za to vrijeme napravite planove za ostatak godine i godine koje dolaze. Djevice su poznate po tome, što su veoma organizovane i odlične u planiranju. Ako mogu koristiti ove vještine, onda će imati produktivnu 2022. Sve u svemu, horoskop za Djevicu za 2022. godinu pun je sreće i drugih dobrih vijesti. Ovo bi trebala biti mnogo mirnija godina, nego par godina prije. Iskoristite ovo vrijeme da se osvježite. Radeći ovo, možete osigurati da godine pred nama, budu sve bolje i bolje!

LJUBAV

Prvih nekoliko mjeseci 2022. Venera će biti u Jarcu. Ovo čini vaše romantične veze stabilnim i povezanim. Međutim, Venera će se nakon toga preseliti u Ribe, što će vaše romanse učiniti strastvenijim. Vaš ljubavni i seksualni život će biti sjajni.

Početkom ljeta vaša veza će povratiti stabilnost. Tada će se vaša veza smiriti. Neki ljudi u znaku Djevice mogu biti zbunjeni ovim. Samo znajte da sve to ima veze sa kretanjem zvijezda, odnosno kretanjem Venere kroz planete. Pribraćete se najkasnije na jesen.

POSAO I NOVAC

Vaš napredak na poslu će ostati prosječan u prvoj polovini godine. Najveća prijetnja vašoj karijeri doći će u obliku ljubomornih kolega. Učinite sve što možete da se ne uplićete u zavjere i svađe. Možda će pokušati da sabotiraju vaš posao. Srećom, sve će se smiriti u drugoj polovini godine.

Druga polovina godine je period kada treba da se fokusirate na sklapanje prijateljstva sa nadređenima. Sve dok ste izbjegavali nevolje u prvoj polovini godine, oni ne bi trebali imati loše mišljenje o vama. Ako uđete u njihove dobre milosti, onda bi napredovanje ili povišica mogla biti u vašoj budućnosti.

Horoskop za 2022. predviđa sreću u finansijama. Iako ćete ove godine dobiti priliv novca, to ne znači da biste trebali sve potrošiti. Umjesto toga, bolje je potrošiti dodatni novac na otplatu dugova. Nemojte da vas ometaju sjajni ili ukrasni predmeti, koji vam nisu potrebni. Možda ćete imati dodatni novac u 2023. da to učinite. Ostanite štedljivi ove godine. To će se isplatiti u budućnosti.

PORODICA I PRIJATELJI

Porodični život horoskopskog znaka Djevice biće gotovo savršen 2022. Vaš dom će biti vaše sretno mjesto. Pokušajte da ove godine provedete što više vremena kod kuće i sa voljenima. Obratite posebnu pažnju na svoju djecu, posebno na drugorođenu djecu. Trebaće im najviše smjernica.

Kad smo kod djece, 2022. je sjajno vrijeme da proširite svoju porodicu. Trudnoća bi ove godine trebalo da protekne bezbjedno. Ako niste spremni da imate djecu, svoju porodicu možete proširiti na druge načine, poput vjenčanja ili usvajanja kućnog ljubimca. Ovo bi takođe moglo biti predviđanje za 2022. da će se neko drugi u vašoj porodici oženiti ili dobiti dijete.

Ove godine ćete vjerovatno biti toliko zauzeti poslom i drugim projektima da ćete s vremena na vrijeme, zaboraviti na svoj društveni život. Obavezno odredite prioritete. Ljeto će biti najbolje vrijeme, da se fokusirate na vaš društveni život, jer će Mars veći dio ovog vremena biti u Biku. Međutim, to ne znači da možete jednostavno zaboraviti na svoje prijatelje, tokom ostatka godine. Obavezno odvojite vrijeme za ljude, koji su vam najvažniji.

Djevice će imati mnogo prilika za putovanja 2022. Međutim, moraju odabrati, koje će prilike iskoristiti. Poslovna putovanja su obično sigurna opcija. Međutim, pokušajte da ne putujete predaleko. Na odmoru ne bi trebalo da se desi ništa loše, samo je dobra ideja ne trošiti previše novca na stvari, koje nisu neophodne u 2022.

Tokom prve polovine godine mnoge Djevice će pokušati da unaprijede svoju duhovnost. To se obično radi medicijom, radom na sebi, opuštanjem, vjerom u dobro.

ZDRAVLJE

Osim povremene prehlade ili nekog drugog manjeg zdravstvenog problema ove godine, Djevice bi trebale biti dobrog zdravlja. Ako ništa drugo, stres će uzrokovati neke zdravstvene probleme. Iz tog razloga, dobra je ideja pokušati raditi stvari, koje će pomoći u opuštanju i smanjenju stresa. Pokušaj meditacije ili joge, može biti od velike pomoći.

HOROSKOP PO MJESECIMA

Januar počinje godinu sa određenom zbrkom. Donosite odluke pokalo, kako biste izbjegli pogrešan potez.

Februar je savršeno vrijeme da se fokusirate na svoje hobije i porodicu. Ostanite strastveni!

Mart zadržava fokus na porodici i hobijima; međutim, to će se uskoro promijeniti.

April vraća januarsku konfuziju, posebno u vašim finansijama. Obavezno još jednom provjerite, da li ste platili račune i izmirili dugovanja.

Maj donosi dobrodošla iznenađenja! Ove dobre vijesti će vjerovatno biti u vašoj karijeri ili vašem porodičnom životu.

Juni donijeće unutrašnji mir. Ovo je dobro vrijeme za rad na svom ljubavnom životu.

Juli vraća sreću u porodici ili karijeri. Osjećaćete se i dodatno energično!

Avgust – nosite ružičaste naočale. Uživajte u ovom posljednjem dijelu ljeta, provodeći vrijeme sa svojom porodicom i drugim voljenima.

Septembar – osjećaćete se vrlo produktivno. Naći ćete uspjehe u karijeri i društvenom životu, čak i tokom retrogradnog Merkura 2022.

Oktobar pruža priliku da se opustite. Provedite vrijeme sa svojim prijateljima i partnerom ovog mjeseca.

Novembar daje vam osjećaj samopouzdanja. Ovo može učiniti čuda u vašoj karijeri i društvenom životu.

Decembar će biti miran. Vaš ljubavni život će biti obnovljen. Vaša porodica će biti sa vama, gdje god da krenete, bukvalno i figurativno.

PREUZETO: ultra.ba

PROČITAJTE VIŠE: JARAC – godišnji horoskop za 2022. godinu

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori