Diletta bez ovog čovjeka jednostavno ne može!

Voditeljica ponovo u zagrljaju turskog glumca

Privatni život italijanske novinarke Dilette Leotte jedna je od glavnih tema medija na Apeninima. Buran ljubavni život često je tema medija u Italiji. U proteklom periodu Diletta nije silazila sa naslovnica zbog brojnih muškaraca sa kojima su je povezivali.

Prvo je objavljeno kako je raskinula vezu sa turskim glumcem Canom Yamanom, a zatim se pojavila informacija i fotografija na kojoj je sa vlasnikom rome Ryanom Friedkinom.

Zbog toga se čak i Diletta odlučila oglasiti, što inače i ne čini. Istakla je kako joj je već muka od fotografa koji je u stopu prate.

Uvijek sam šutjela, sve do sada. Možda sam pogriješila. Zapravo sam se zavaravala da će prije ili kasnije dobre informacije prevladati nad junk novinarstvom. Tako sam trpila svakodnevne otrovne tračeve: fotografe ispod kuće i na skuterima iza svakog mog pokreta, dronove izvan prozora, ali sada sam se malo umorila - počinje Diletta i nastavlja:

Kažem to zato što, čitajući svakodnevno r neistine u novinama, svako može da pomisli da sam ljudožderka, žena nesposobna da voli. To je neprihvatljivo. U stvari, nemojte mi reći da je to cijena koju treba platiti za uspjeh. Ili da sam ga tražila i tražim zbog šminke, oblina, nošenja odjeće, objavljenih fotografija. Svi izbor koji spadaju u sferu individualne slobode, zar ne? A individualna sloboda, u pogledu poštovanja i uvažavanja drugog, mora se poštovati, zar ne? Ne vrijeđam i nikoga ne osuđujem.

Nekoliko dana kasnije, nakon objave ispovijesti na društvenim mrežama, Diletta je ponovo u zagrljaju turskog glumca. Ona i Can uživaju na jezeru Como. Padali su strasni zagrljaji. Ni paparazzi nisu propustili šansu da ih uslikaju i dokažu da njihova romansa još uvijek traje.

Izvor: sportsport.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)