Diler pao u akciji “Splav”: Na groblju bacio 10 kilograma droge

Bojan Legin je sa još jednim mladićem uhapšen 16. marta

Bojan Legin je sa još jednim mladićem uhapšen 16. marta

Bojan Legin (40) optužen je za rasturanje narkotika, a u optužnici se navodi da je, vidjevši da će ga policija kontrolisati, na groblju u Sijekovcu kod Bosanskog Broda, odbacio 10 kilograma droge.

Optužnicu, koju je protiv njega podiglo Okružno javno tužilaštvo Doboj, potvrdio je Osnovni sud u Derventi.

U optužnici se ističe da je od 17. Decembra prošle pa do 16. marta ove godine držao, ali i prodavao drogu.

- On je tako 8. Januara ove godine na mjesnom groblju u Sijekovcu, kada su ga kontrolisali pripadnici Policijske uprave Doboj u ruci držao, a potom odbacio crnu sportsku torbu u kojoj je bilo 10 paketa bijelog praha, težine 10,185 kilograma, za koji je vještačenjem utvrđeno da se radi o amfetaminu - navodi se u optužnici.

Kako se dodaje, optužen je i da je 16. marta ove godine, u kući u Derventi koju koristi, radi prodaje držao plastičnu vrećicu u kojoj je bilo 11 paketića u kojima se nalazio bijeli prah, ukupne težine sedam grama, a vještačenjem je utvrđeno da se radi o kokainu.

- Tu drogu su od njega oduzeli policajci PU Doboj - navodi se u optužnici.

Podsjetimo, Bojan Legin je sa još jednim mladićem uhapšen 16. marta u akciji "Splav". Tada je objavljeno da je Legin odranije poznat policiji i da je često dovođen u vezu s poslovima s drogom.

- On je pušten nakon što je droga pronađena u januaru. Uslijedilo je hapšenje u mjesecu martu. Dervenćanima bode oči da praktično ništa valjano ne radi, a vozi skupocjena vozila i, uz atraktivne nekretnine.

IZVOR: AVAZ

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori