David Beckham poklonio bijesnog četverotočkaša za vjenčanje

LUKSUZ NA SVE STRANE

Beckham nije štedio

Dugo očekivano vjenčanje Bruklina Bekama (Brooklyn Beckham) i Nikole Pelc (Nicole Peltz). Koje je održano u porodičnoj vili mlade na Floridi, sa 600 elitnih gostiju... Valentino vjenčanicom i nekoliko iznenađenja, koštalo je samo 3,6 miliona dolara.

Naravno, ova suma nije bila strašna za ove porodice, jer je od mlade otac Nelson Pelc milijarder. A status porodice Bekam je svima poznat.

Tako su, ne mareći za novac, roditelji mladenaca učinili sve kako bi paru priuštili vikend iz snova.

Dejvid Bekam (David Beckham) im je poklonio izuzetno skup poklon - vintage Jaguar XK140 iz 1954. godine, koji je prepravljen da bude potpuno električni.

Prema informacijama, automobil je koštao 417 hiljada eura, ali činjenica da je Bekam investitor kompanije "Lunaz", koja se bavi rekonstrukcijom automobila, znači da možda nije morao da plati.

Konkretno, mladoženjin otac ih je zamolio da spoljašnjost automobila ofarbaju u plavu nijansu, koju niko ubuduće neće moći da dobije.

- Kreirajući ovaj prelijepi električni Jaguar XK140, povezujemo profesionalni život Dejvida Bekama sa njegovim porodičnim životom. Ovaj divni automobil je savršen poklon za Bruklina i njegovu mladu, Nikolu, na dan njihovog vjenčanja. Ultra-klasični električni automobil Lunaza simbolizuje svjetlu budućnost - rekao je osnivač kompanije Dejvid Lorenc (David).

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori