David Beckham otkrio da njegova supruga posljednjih 25 godina svaki dan jede isti obrok

Bechamovi

David zbog toga ističe da uživa u momentima
Foto: Getty images

David Beckham bio je gost podcasta "River Care Table 4" u kojem je između ostalog govorio o prehrambenim navikama svoje supruge Victorije te je otkrio kako posljednjih 25 godina svaki dan jede isti obrok, piše Klix.ba.

Bivši nogometaš je rekao da voli dijeliti hranu, ali bivša članica grupe Spice Girls jede samo ribu sa roštilja i povrće kuhano na pari.

"Postajem prilično emotivan u vezi sa hranom i vinom, kada jedem nešto odlično, želim da svi to probaju. Nažalost, u braku sam s nekim ko posljednjih 25 godina jede istu stvar", kazao je David.

Pojasnio je da od kad je upoznao svoju suprugu ona jede samo ribu sa roštilja, povrće kuhano na pari i vrlo rijetko odstupa od toga.

"Jedini put kada je vjerovatno podijelila nešto što je bilo na mom tanjiru bilo je zapravo kada je bila trudna sa Harper i to je bilo nešto najnevjerovatnije. Bila je to jedna od mojih omiljenih večeri. Ne mogu da se sjetim šta je to bilo, ali znam da to od tada nije jela", otkrio je.

Victoria je ranije otkrila da ne jede hranu spremanu u ulju, puteru ili sosevima, kao i da ne jede crveno meso ili mliječne proizvode.

Priznala je da joj je utješna hrana bila komad tosta od cjelovitog zrna sa solju, a rođendan slavi voćnom tortom.

David zbog toga ističe da uživa u momentima kad kuću ima samo za sebe i djecu jer tad može kuhati šta želi.

Otkrio je kako je nedavno bio u izolaciji te da se potajno radovao što će ostati sam kod kuće.

"Prilično nedavno sam bio u izolaciji pet dana jer sam upravo bio u Italiji i jednog od posljednjih dana karantina Victorijini roditelji su imali zabavu i nisam mogao ići na nju. Tako da su svi bili van kuće, a meni je potajno bilo drago", kazao je Beckham.

"Doslovno sam jeo dva najnevjerovatnija komada mesa, natočio sam jednu čašu najčudesnijeg crnog vina kojim sam se počastio jer sam se sam radovao što ću sam poslijepodne gledati nogomet. Tako da sam postavio roštilj", pojasnio je bivši nogometaš.

Pročitajte više: Amra Džeko otvoreno o Edinu: Otkrila detalj zbog kojeg se razlikuje od drugih fudbalera

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori