Da li je istina? Glasina o Johnu Travolti i Demi Moore većinu je oduševila

Da li je istina? Glasina o Johnu Travolti i Demi Moore većinu je oduševila
Foto: Instagram

John Travolta navodno se u zadnje vrijeme ne odvaja od Demi Moore, viđeni su i na romantičnoj večeri, a šuška se i da ih je spojio Bruce Willis.

Sve su glasnija šuškanja o novom paru u Hollywoodu koji nitko nije očekivao.

Strani mediji prenose da su glumci John Travolta (67) i Demi Moore (58) u zadnje vrijeme provode puno vremena zajedno, a u prilog glasinama ide i svjedočanstvo jedne konobarice iz restorana u Floridi gdje su bili skupa.

“Sjedili su za stolom u kutu, osvijetljeni samo svijećama. Izgledalo je jako romantično, puno su se smijala i čak su se držali za ruke”, ispričala je konobarica za medije.

Da sve bude još zanimljivije, šuška se da ih je spojio njezin bivši muž, glumac Bruce Willis. Naime, Willis i Travolta prijatelji su već dugo godina i navodno mu je predložio da se nađe s Demi kada mu je priznao da je spreman za novu ljubav nakon smrti supruge, glumice Kelly Preston.

Kelly Preston sa suprugom, Johnom Travoltom, na filmskom festivalu u Cannesu u Francuskoj 2018. Zasluga … Anne-Christine Poujoulat/Agencija France-Presse-Getty Images

Sve to potaknulo je glasine o novom holivudskom paru i preostaje samo čuti što oni imaju za reći o tome.

Podsjetimo, Travoltina supruga Kelly preminula je prije godinu dana nakon dvogodišnje borbe s karcinomom dojke koju je vodila u tajnosti. U braku su bili 28 godina i zajedno su dobili troje djece, no njihov najstariji sin Jett izgubio je život 2009. godine u tragičnoj nesreći. Glumac se s gubitkom sina i supruge još nije pomirio i redovito im posvećuje objave na društvenim mrežama.

Travoltina nova navodna djevojka Demi iza sebe ima tri propala braka. Prvi suprug bio joj je glazbenik Freddy Moore s kojim je u braku bila od 1980. do 1985. godine, a nakon razvoda je zadržala njegovo prezime. Zatim se 1987. godine udala za Brucea Willisa s kojim je odbila tri kćeri, a razveli su se 2000. Pet godina kasnije pred oltar ju je odveo 15 godina mlađi Ashton Kutcher, a brak s njim potrajao je do 2013. i nakon toga nije imala ozbiljne veze.

Pratite nas na našim stranicama na

Odgovori

Vezane vijesti

Vezane vijesti