Čuveni Bojsi iz “Mućki” postat će državljanin Srbije

Sretan sam jer Bojsi postaje i zvanično Beograđanin, napisao je zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić

Glumac Džon Čalis (John Challis)čuveni Bojsi (Boycie) iz serije "Mućke", podnio je zahtjev za prijem u državljanstvo Republike Srbije.

To je na svom Facebook profilu objavio zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

- Mnogi su se u Srbiji obradovali fotografijom koju je britanski glumac Džon Čalis koji je tumačio ulogu čuvenog Bojsija u kultnoj seriji "Mućke" objavio na društvenim mrežama. Kako i ne bi, kada je na fotografiji Džonov crni "mercedes", na čijim tablicama piše "Srbija". Vrijeme je da otkrijem tajnu kako je slika nastala. Fotografija je nastala prošle nedjelje ispred Ambasade Srbije u Londonu. Prije toga je Džon Čalis zvanično podnio zahtjev za prijem u državljanstvo Republike Srbije - napisao je Vesić.

Dodao je da je imao čast da u ime Grada Beograda potpiše preporuku Grada Beograda da Bojsi postane srbijanski državljanin.

- Nije bilo lako pobrojati na jednoj stranici šta je Bojsi učinio na promociji Srbije i Beograda posebno u Velikoj Britaniji gdje je veoma poznat i popularan. Predsjednica Vlade Republike Ana Brnabić podržala je ideju da Bojsi postane srpski državljanin. Želim da se posebno zahvalim našem čovjeku koji je odrastao i živi u Londonu Lazaru Vukoviću koji je najzaslužniji zato što Bojsi toliko voli Beograd i Srbiju - istakao je Vesić.

Naglasio je da se Bojsijev zahtjev već nalazi u Beogradu i kada se završe sve procedure Vlada će glasati.

- Lijep je osjećaj kada znate da uspješni i popularni ljudi kao što je Džon Čalis žele da budu državljani Srbije. Sretan sam jer Bojsi postaje i zvanično Beograđanin. Stanovnik našeg grada suštinski je postao kada je snimio film "Bojsi u Beogradu". Bojsi, dobrodošao kući - napisao je Vesić na Facebooku.

IZVOR: AVAZ

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)