Coldplay u punoj snazi, novi singl „Higher Power“

Coldplay u punoj snazi, novi singl „Higher Power“

Nakon skoro dvije godine grupa Coldplay je konačno objavila potpuno novi singl „Higher Power“ sa namjerom da čitavom svijetu pošalje dovoljno snage i energije da prevaziđe sva iskušenja kojima je izložen.

U ovom trenutku nedostajale su nam upravo misli i glas Chrisa Martina kao i muzika njegovog benda da nas podigne. Pjesma „Higher Power“ je neodoljivi elektro pop singl koji će sigurno postati globalni hit u rekordnom roku.

Po riječima Chrisa Martina pjesma poručuje da svaki čovjek posjeduje neku vrstu „magije“ koja čeka da bude otkrivena.

„Okupili smo se negdje u februaru mjesecu i počeli da džemujemo, da razmjenjujemo ideje. Snimili smo jedan veoma jednostavan demo snimak. Često se prepustim bujici emocija koje me obuzmu, jer sam jednostavno – ljudsko biće. Međutim, posljednjih godina shvatam koliko je važna unutrašnja snaga svakog od nas. I to je u stvari ’magija’ koju posjeduje svaki čovjek; bilo da je on vaš najbolji prijatelj, partner, omiljeni DJ… Važno je da znamo da je ’magija’ u svakom od nas. Važno je da toga budemo svjesni,“ kazao je Chris Martin govoreći o novoj pjesmi „Higher Power“.

Video spot za pomenuti singl pušten je u opticaj na spektakularan način. Putem video linka Chris Martin je razgovarao sa astronautom Thomasom Pesquetom koji je trenutno u svemirskoj kapsuli „SpaceX Dragon 2“ i zajedno su najavi premijeru u prvim minutima 7. maja.

Grupa Coldplay je u posljednjih dvadeset godina stekla reputaciju jednog od najvećih bendova na svijetu kao i neprikosnovene koncertne senzacije, sa preko sto miliona prodatih albuma i preko 30 biliona pregleda na striming platformama.

Bend Coldplay će, poslije dužu pauze, konačno izaći pred publiku i uživo odsvirati singl „Higher Power“ 9. maja u šou programu „American Idol“ a potom tokom dodjele „BRITs“ nagrada 11. maja u londonskoj „The O2“ areni.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)