CECU I BOGDANA OČEKUJE KRIZA, LUKAS MJENJA ZANIMANJE?

Život poznatih privlači veliku pažnju javnosti, a mnoge zanima ono što će se desiti u budućnosti.

Poznata numerološkinja Ivana Škorić, poznata kao Ivka numerolog, je otkrila šta se dešava u životima poznatih. Kao i šta ih u narednom periodu očekuje:

Aca Lukas je jedna vrlo visperna i nepredvidiva škorpija. Koji će sve iznenaditi na proljeće novim projektom. Za koji, recimo, ni sam ne zna za sada šta je. Ali numerološki stoji da će cijelu naciju iznenaditi nečim, a nije muzika. Može biti neka vrsta ugostiteljstva, ali do sada neviđeno na našim prostorima sa posebnom koncepcijom rada. Što se muzike tiče od maja 2022. godine, Aca se vraća svom "starom fazonu" pjesama. I to će biti pun pogodak. Što se tiče zdravlja decembar je kritičan i mora da pripazi na svoje zdravlje. U ljubavi je opušten. Uživa tamo gde se osjeća lagodno i slobodno. Nema vezivanja ni za jednu partnerku za sada. 2023. godine očekuje ga fatalna veza, možda i brak.

Darko Lazić

Darku Laziću sam prošle godine predvidjela 3. brak, mada sa Marinom nije bio vjenčan. Ali se numerološki to vidi kao brak. 3. djete takođe sam predvidjela. I sve ovo sa sadašnjom partnerkom mi liči na to na sta su planete ukazivale prosle godine. Darko se vratio sada u neko "neproživljeno dJetinjstvo". Nema stege i zato veza sa sadašnjom partnerkom opstaje. Karijera ide uzlaznom putanjom. Uskoro koliko planete pokazuju izlazi duet sa kolegom koji je jako popularan i to će biti bum.

Darko Lazić

Ceca uživa u ljubavi, ona generalno nije tip da je neko guši u vezi a Bogdan se tu lijepo snalazi, međutim doći će do malog, naglašavam, malog prezasićenja u novembru, što je i prirodno, ali prevazilaze krizu. Album kao sto sam jos 2020. godine rekla neće biti ove, već 2022. godine, u aprilu Ceca ulazi u studio. Polje zdravlja je pod pritiskom mora cijele zime da strogo vodi računa o zdravlju.

Ceca Ražnjatović

Ana priprema nešto novo za publiku. Rekla bih da u decembru izbacuje mega hit, po aspektima je balada. Sa Rastom sada ima bolji odnos nego ranije. Očekuje je sudbinska ljubav, mozda čak i brak 2023. godine.

Ana Nikolić
FOTO: ATA IMAGES

Nataša je numerološki u lošim aspektima, ali je surovi profesionalac pa vješto prikriva to što je muči. Ona ima jednu karmičku devetku koja tek 2022. u avgustu prolazi, zapravo tada otplaćuje karmički dug koji nosi od svoje 19. godine i utiče joj na polje porodice i emocija. Nataši savetujem odmor i putovanje sve do marta dok loši aspekti ne popuste - otkrila je Ivka numerolog.

Nataša Bekvalac

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori