Britney Spears i Madonna na pjevačicinom vjenčanju ponovile slavni poljubac iz 2003. godine

Slavni

Britney Spears i Madonna
Foto: Twitter

Gotovo dvije decenije nakon njihovog kultnog poljupca na dodjeli MTV Video Music nagrada, Madonna i Britney Spears su ponovile potez koji je obilježio događaj iz 2003. godine.

Pjevačice koje su podijelile poljubac tokom nastupa na događaju 2003. godine, zajedno s Christinom Aguilerom - ponovile su potez u četvrtak na Spearsinom vjenčanju sa Samom Asgharijem.

Naizgled snimljena tokom prijema, simpatična fotografija prikazuje dvojac - Spears u kratkoj crvenoj mini haljini i Madonnom kako nosi haljinu duginih boja.

Poljubac je podsjećao na trenutak kada su se dvije pop zvijezde poljubile na sceni na dodjeli MTV Video Music Awards 2003. godine.

Tokom nastupa, Madonna se potom okrenula Christini Aguileri da poljubi i nju, ali njihov trenutak je samo nakratko uhvaćen, dok su se kamere okretale ka Justinu Timberlakeu, koji se upravo razišao od Spears.

Madonnin poljubac sa Spears u početku je bio označen kao jedan od najšokantnijih trenutaka na TV-u uživo, a čini se da je samo zbližio pjevačice koje su godinama nakon ostale prijateljice.

Pored Madonne, Selena Gomez, Drew Barrymore, Maria Menounos, Paris Hilton, njen suprug Carter Reum i majka Kathy Hilton bili su prisutni dok su Spears i Asghari izgovarali "sudbonosno da" nakon više od četiri godine zabavljanja.

Pročitajte više: Udala se Britney Spears: Svadbu je zasjenio skandal

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori