Brena se oglasila o svojoj haljini o kojoj ovih dana svi pričaju

Poznati

Brena se oglasila o svojoj haljini
Foto: Instagram

Lepa Brena komentirala je haljinu o kojoj se ovih dana ne prestaje pričati, a u kojoj se pojavila u novogodišnjem programu.

Haljina Lepe Brene u kojoj je zapjevala u programu novogodišnje noći izazvala je veliko zanimanje javnosti, a sada se o svojoj zanimljivoj kreaciji oglasila i legendarna pjevačica.

Naime, 62-godišnja Brena nosila je haljinu splitskog dizajnera Borisa Kragotića koja na sebi ima oslikano golo žensko tijelo. 

"Našim lažnim moralistima, kojih je i previše, sve što je normalno ne privlači pažnju, a ova mala provokacija u vidu haljine im smeta. Kakav lažni moral! Dok u današnje vrijeme partneri ubijaju žene, siluju se djevojčice i ne prihvaćaju prava gej populacije, da ne govorim o ratu u 21. stoljeću te širenju vjerske i nacionalne mržnje, naslikane zlatne cice na haljini su problem! E pa, one su moj mali doprinos svim lažnim moralistima u ova surova vremena u kojima živimo", izjavila je Brena za Slobodnu Dalmaciju.

Otkrila je i kakvu je poruku haljinom zapravo htjela poslati.

"Bez žena ne bi postojalo čovječanstvo! Haljina je zato posvećena upravo simbolu majki i žena cijelog svijeta, Veneri! Ona je drevni simbol ženske energije, ljubavi i ljepote. Ova haljina je, dakle, simbol Venere, samosvjesne žene. Isti stil haljina prvi je kreirao Jean Paul Gaultier za Beyonce. Za mene ju je radio Boris Kargotić, vlasnik brenda DeMode, rođeni Splićanin. Vrlo moderan, avangardan i kreativan, u svojoj je karijeri surađivao s Madonnom i već spomenutom Beyonce", pojasnila je pjevačica.

Breninu fotografiju na kojoj pozira u haljini na profilu na Instagramu objavio je i njezin dizajner.

"Savršena, umjetnički dovedena do savršenstva, lažni moralisti, vrištite", "Meni je super izgleda kao akt oslikan na crnom platnu vizantijskim zlatom", "Ona može još uvijek nositi ovako smjelu kreaciju. Bravooo", "Ovakav model mogu nositi samo Brena i Madonna", "Savršena haljina, divan akt", "Haljina je odlična", komentari su njegovih pratitelja koji su pohvalili kreaciju.

Pročitajte slične sadržaje: Lepa Brena slavi 62. rođendan: Otkrila tajnu jelovnika

Pratite nas na Facebook akter.ba - Brena se oglasila o svojoj haljini o kojoj ovih dana svi pričaju

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori