Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića u krizi?

Bračne vode

Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića mjesecima je glavna tema u javnosti
Foto: Ata Images

Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića mjesecima je glavna tema u javnosti. Par već dugo nije viđen zajedno, a kako sada pokazuje posljednja fotografija njih dvoje više ne žive na istoj adresi.

Naime, Filip je na svom "Instagram" profilu objavio fotografiju pogleda iz svog trenutnog doma u Americi, u kome boravi već neko vrijeme. U Sjedinjenim Američkim Državama Filip je već neko vrijeme zbog poslovnih obaveza, a u Srbiju dolazi kada mu obaveze to dozvole.

pak, Aleksandra Prijović otkriva da je njihov brak još uvijek u savršenom skladu, bez obzira na pisanje medija o njihovom narušenom odnosu.

- Razveli su me već koliko puta. Kada smo tek počeli da se zabavljamo, na par mjeseci smo bili vjereni, ne znam koliko puta dosta baš - rekla je za "Blic" stavivši do znanja da je njihov odnos savršen, a da su razdvojeni samo onda kada imaju previše poslovnih obaveza.

Njihov fokus pored rada na zajedničkom odnosu, svakako je i sin Aleksandar za koga Aleksandra otkriva da ne želi još uvijek da dobije brata ili sestru.

- Kad mu spomenem, samo kaže ne, voli svu pažnju za sebe - otkriva ona.

Pročitajte više: Lepa Brena i Boba Živojinović slave 30. godišnjicu braka, pogledajte kako je izgledalo vjenčanje

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori