Bivša stjuardesa otkrila kako se poznati ponašaju tokom leta: Kim Kardašijan nije nosila cipele

SITUACIJE IZ AVIONA

Na jednom letu Kat je srela i UFC prvaka Konora Mekgregora

TikTokom se proširio video bivše američke stjuardese Kat Kamalani koja se prisjetila susreta sa slavnim osobama tokom letova i nekima od njih dala ocjenu za ponašanje tokom leta.

Između ostalih, na letu od Los Anđelesa do Njujorka, Kat je srela Kim Kardašijan (Kardashian), za koju kaže da je bila "toliko slatka da joj nije zamjerila ni to što je otišla na WC bez cipela". Dala joj je ocjenu 10/10.

Kat je spomenula i bivšu manekenku "Victoria‘s Secreta", Rozi Hantington-Vajtli (Rosie Huntington-Whiteley) za koju je ispričala da je bila "jako izbirljiva u jelu i piću tokom sedmosatnog leta".

- Letjela je iz Njujorka u London. Miriše nevjerojatno, ali ona nije ništa pojela iz aviona niti popila. Samo je kupila izvorsku vodu - rekla je stjuardesa.

Glumicu Elizabet Berkli (Elizabeth Berkley) opisala je kao "je**no slatku":

- Bilo je pomalo ludo s njom, njenim djetetom i dadiljom, ali bila je tako ljubazna... Baš poput anđela.

Na jednom letu Kat je srela i UFC prvaka Konora Mekgregora (Conora McGregora). Priznala je kako isprva nije imala pojma ko je on, a kad ga je upoznala, kaže, nije joj se pretjerano svidio jer se "nije obraćao nikome iz posade". Dala mu je ocjenu 7/10.

IZVOR: AVAZ

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori