Ben Affleck:”Vjerojatno bih još uvijek bio alkoholičar da sam ostao u braku s Jennifer Garner”

Veze

Ben Affleck:"Vjerojatno bih još uvijek bio alkoholičar da sam ostao u braku s Jennifer Garner"
Foto: SHUTTERSTOCK

Ben Affleck iskreno je progovorio o svojoj nezdravoj vezi s alkoholom

U novom intervjuu s Howardom Sternom priznao je da je počeo piti jer se u braku osjećao “zarobljeno”

Zbog svoje ovisnosti o alkoholu na rehabilitaciji je bio već više puta

Tokom pojavljivanja u emisiji Howard Stern Show ove sedmice, 49-godišnji glumac otvorio je dušu o svojoj borbi s pićem dok je bio u braku s Jennifer Garner. Ben Affleck i Jennifer Garner u braku su dobili troje djece: 16-godišnju Violet, 12-godišnju Seraphinu i 9-godišnjeg Samuela.

“Vjerojatno bih još uvijek pio. To je i dio razloga zašto sam počeo piti… bio sam zarobljen”, rekao je glumac i redatelj i priznao kako se u braku s Jennifer Garner osjećao nesretno.

“Razmišljao sam kako ne mogu otići zbog djece, ali nisam bio sretan, tako da što sam mogao učiniti? Ono što sam napravio je da sam popio bocu viskija i zaspao na kauču, što se nije pokazalo kao dobro rješenje.”

Ben je već u nekoliko navrata bio na odvikavanju od alkohola, jednom 2001. godine, zatim 2017., što je otkrio u objavi na Facebooku i 2018., kad je rastava između njega i Jennifer Garner finalizirana.

Zvijezda brojnih filmova s Jennifer Garner vjenčao se 2005., a 2015. su se razdvojili. Iako je rekao da su učinili sve kako bi spasili svoj brak, jednostavno nije funkcioniralo.

“Istina je da smo si uzeli vremena, donijeli odluku…i jednostavno se razdvojili.”, objasnio je Ben. “Imali smo brak koji nije funkcionirao, to se događa, s nekim koga volim i poštujem, ali s kim više ne bih trebao biti u braku. Na kraju krajeva, pokušali smo, više puta, zbog djece. Oboje smo osjećali da više ne želimo pružati takav primjer braka našoj djeci.”

I nakon razvoda, par je ostao u dobrim odnosima, a Jennifer Garner se čak povremeno druži i s Benom Affleckom i njegovom djevojkom Jennifer Lopez, kao što je to bio slučaj i za Noć vještica, naravno i u društvu djece.

“Svi se dobro slažu i fokus je uvijek na djeci. Jennifer, Ben i Jen Garner su zajednički htjeli da im se djeca zabave na Noć vještica.”, rekao je tad izvor za časopis People. (24sata.hr)

Pročitajte više: Ben Aflek poklonio je Dženifer ogrlicu s posebnim značenjem

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori