Baka koja ne propušta nijedan fitnes izazov postala senzacija

Otkako je objavila svoj prvi TikTok video u aprilu 2020, postala je hit. Baku prati je više od 117.000 pratilaca i više od 2.2 milona lajkova, a ona ne propušta niti jedan fitnes izazov.

Erika Riško (Rischko) je 81-godišnjakinja koja je na TikToku je postala popularna. Javnost je zaintrigirala svojim videima na kojima izvodi različite fitnes izazove.

Otkako je objavila svoj prvi TikTok video u aprilu 2020, prikupila je više od 117.000 pratilaca i više od 2.2 milona lajkova.

Odgovor je bio nadasve pozitivan, što mi se učinilo vrlo uzbudljivim. Cijeli sam život bila vrlo nesigurna - rekla je Riško u intervjuu.

Kako je tada ispričala, odlučila je da se pridruži društvenim mrežama. To se desilo nakon što je pandemija uzrokovala zatvaranje teretana i studija za vježbanje.

Rekla je da je kćerka uvjerila da snimi nekoliko video zapisa na kojima izvodi vježbe, koje će podijeliti s prijateljima i porodicom na Instagramu. Ali niko nije očekivao da će postati baš toliko popularna.

Moja je kćerka otkrila TikTok jer su se neki plesni izazovi prikazivali na njemačkoj televiziji, a aplikacija je postala vrlo popularna tokom pandemije - kazala je Riško.

Izvor: avaz.ba

Pročitajte više: Meditacija snižava krvni pritisak i riješit će vas stresa

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori