Anđelka izgubila dijete u tržnom centru: Nije bilo tragično, ali jeste strašno u tom trenutku

SHOWBIZZ

Glumica Anđelka Prpić bila je gošća sinoćnje emisije “Ami G show” na TV Pink, gdje je sa dijelom glumačke ekipe filma “Ala je lep ovaj svet”, u kom tumači glavnu žensku ulogu, govorila o ovom ostvarenju.

U okviru rubrike “Intimne kuglice” voditelj Ognjen Amidžić za Anđelku je imao pitanje – da li je nekada izgubila dijete u tržnom centru ili na nekom drugom mjestu?

Odgovor je bio iskren i potvrdan.

“Jesam, nažalost više puta se desilo. Nije bilo tragično, naravno, ali u toj sekundi sve je prestrašno. Bili smo u nekom tržnom centru, mislim da sam baš sinu nešto kupovala i valjda od te silne djece odjednom vidim da nema mog djeteta. On je imao onaj ‘bajs’ bez pedala, znaš ono kad se puste, pa tako drže balans… On je tako otišao negdje, a ja sam počela da vrištim po radnji – ‘Jakša’, da bi on u nekom momentu naišao”, prisjetila se glumica, piše Blic.

Dok je sinu “držala vaspitni govor”, dešava se novi zanimljiv slučaj.

“Uglavnom, u tom momentu dok ja pjenim i pričam, dolazi neka žena sa djecom i kaže: ‘Jao, djeco, hajde da se slikate, vidite ko je tu’. Ja joj kažem da sačeka trenutak, jer pričam Jakši nešto, a ona meni kaže: ‘Dobro, mi žurimo, mora sad’. ‘Izvinite, vaspitavam dijete’, to sam joj odgovorila, tako da cijelo to njegovo gubljenje pamtim po toj nestrpljivoj gospođi”, opisala je ovo iskustvo Anđelka.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)