Američke zvijezde u Srbiji, počelo snimanje serije: Šta je Erik Roberts rekao o “Južnom vetru”, glumcima i rakiji

SERIJA

Došao sam jer sam vidio scenario, došao sam jer volim Vilija Boldvina i zato što nikada nisam vidio Srbiju, rekao je Roberts

Filmske zvijezde Erik Roberts (Eric) i Vilijam Boldvin (William Boldwin) stigli su u Srbiju zbog projekta.

Naime, oni će igrati u novom nastavku serije "Južni vetar" uz Miloša Bikovuća i Miodraga Radonjića.

Roberts se obratio srbijanskim medijima i odgovarao je na pitanja novinara.

Erik, inače brat holivudske dive Džulije Roberts (Julia), raspoloženo je stao pred novinare i iskreno odgovarao na pitanja kako o saradnji sa tamošnjim glumcima, tako i o tome šta je naučio o Srbiji prije dolaska.

Rekao je da je do sada vidio samo svoju hotelsku sobu i set.

- Volim svoj set, šalite se, savršen je. Volim svoj lik, volim sve uloge koje tumačim čak i kada igram loše momke - rekao je Roberts.

Istakao je da bi se volio vratiti u Srbiju.

- Nisam znao ništa o Srbiji, apsolutno ništa. Svakoga dana naučim nešto. Ne očekujem ništa, zbog toga sam sretan - rekao je Roberts.

Rekao je kako su glumci sjajni, te da je upoznao mnogo srbijanskih glumaca.

- I to su stvarno dobri glumci što mi je zabavno. Hvala - rekao je glumac, dodavši da nije do sada gledao nijedan film ili seriju.

Na pitanje novinara da su čuli da je Roberts gledao film "Južni vetar" prije nego je stigao u Srbiju, glumac je odgovorio:

- Slagali su vas. Došao sam jer sam vidio scenario, došao sam jer volim Vilija Boldvina i zato što nikada nisam vidio Srbiju, pa sam rekao: "Okej, idemo".

Rekao je i da želi probati domaću hranu i rakiju.

- Moj lik u "Južnom vetru" je pola dobar lik, a pola je osoba koju ne želite da poznajete. On nije loš čovjek, ali je bio prinuđen da radi loše stvari za one za koje radi. Volim ga, ali da ga poznajem van filma, zazirao bih od njega, bio bih nervozan pored njega jer je veoma inteligentan, veoma pametan i veoma opasan - rekao je Roberts.

Na OVOM LINKU možete pogledati video Robertsa.

izvor: avaz

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori