Raskošan okus čokolade ono je što ovaj brownie čini tako posebnim i primamljivim. Ono što je još bolje je laka i brza priprema.
Dvadesetak minuta vašeg vremena potrošite na pripremu i još toliko u pećnici i najsočniji čokoladni kolač spreman.
Kolač poslužite uz kuglicu omiljenog sladoleda.
Sastojci
170 g putera
250 g šećera
2 jaja
100 g otopljene čokolade
90 g kakao praha
100 g brašna
100 g isjeckane tamne čokolade
Pećnicu upalite na 180C i ostavite da se grije. Tepsija promjera 20 x25 cm, staviti papir za pečenje. Izlijte u kalup i stavite peći 20 minuta, zavisno od pećnice, ako je vaša slabija, pecite ga maksimalno 25 minuta, nikako duže kako ga ne biste presušili.
Video pogledajte na sljedećem linku
Pročitajte više: Recept: Najbolji recept za tufahije (VIDEO)
Pratite nas na Facebook akter.ba -