Vjeverica spašena iz uragana ne može spavati bez svog medvjedića [FOTO]

Jill je vjeverica koja je spašena iz smrtonosnog uragana Isaac još 2012. godine. Tada je bila stara samo nekoliko sedmica, a od tada se ne razdvaja sa svojim plišanim drugarom. Jill živi sretan život sa svojom porodicom u Louisiani, a sada je praktički slavna osoba s više od 725 hiljada Instagram pratioca.

Preslatka vjeverica ispala je iz gnijezda tokomuragana, ali srećom njena sadašnja porodica primila je i brinula se o njoj. Iako je plan bio pomoći Jill da obnovi svoje zdravlje i pusti je nazad u divljinu, na kraju je ostala i sada, ne može zamisliti svoj život na drugi način.

Prema njenom Instagram profilu, ova čupava mala vjeverica ima neke vještine rad parkoura, a jedini strah joj je zvuk vakuuma… Ko je znao? Jill je također vegetarijanka i voli Starbucks salvete, ali ne toliko koliko voli drijemati. Najslađi dio je da kad god je spremna za spavanje, inzistira na maženju sa svojim minijaturnim medvjedićem.

Prošlo je puno vremena otkako je ova preslatka mala vjeverica spašena, a kao što možemo vidjeti na njenom Instagram profilu, život joj je prilično sladak. Jillina vlasnica tretira je kao slavnu osobu na Instagramu, dok Jill uživa u povremenom doručku u krevetu, spava samo na najmekšim jastucima i drijema koliko želi sa svojim nezamjenjivim prijateljem.

Da, vjeverica Jill živi popriličan život i vjerovatno je jedan od najpopularnijih kućnih ljubimaca na Instagramu - piše cinjenice.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)